ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Aπό το Κολωνάκι έως το Λονδίνο: Οι καλύτερες βόλτες της εβδoμάδας που πέρασε!

Follow me….

Την Θάλεια Εξάχρου παρέα με τον Γιώργο Ντάβλα, είδαμε στο Κολωνάκι. Η Θάλεια Εξάρχου, δραστηριοποιείται στο χώρο του κοσμήματος και διαθέτει ένα από τα καλύτερα καταστήματα, όπου εκθέτει τις συλλογές της. Με μεγάλη φροντίδα και ιδιαίτερη προσοχή επιλέγει τους πολύτιμους λίθους, που στη συνέχεια με γνώση, πάθος και την ποιότητα που τη διακρίνει σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής της, δημιουργεί μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα, πραγματικά έργα τέχνης.
Εκείνο που χαρακτηρίζει τη δουλειά της και είναι η κεντρική ιδέα του σχεδιασμού της, είναι η διαχρονικότητα των κοσμημάτων της, η μοναδικότητα του κάθε αντικειμένου, η κλασσική ελληνική φόρμα σε μοντέρνα γραφή.

Η αισθητικός Δέσποινα Καϊσίδου συνάντησε τον αγαπημένο της φίλο Αντώνη Ρέμο.
Η Δέσποινα Καϊσίδου, ειδική Αισθητικός με πολυετή εμπειρία σε θέματα Αισθητικής & Δερματολογίας, δίνει έμφαση στην ολιστική θεραπεία του δέρματος, προσώπου και σώματος στο πλαίσιο της συνολικής αναζωογόνησης του οργανισμού.

Στο περίπτερο της IWC συνάντησε ο φωτογραφικός φακός, τους Γρηγόρη & Γιάννη Γκόφα, μαζί με τον brand manager της IWC Θεόδωρο Μουστάκα. Στα πλαίσια της Έκθεσης S.I.H.H. 2019, η IWC παρουσίασε το αεροπλάνο της εταιρείας που θα πετάξει σε όλο τον κόσμο.

Ο γνωστός κοσμηματοπώλης Άρης Μίχας, βρέθηκε στο Λονδίνο με την σύζυγό του Χαρά, για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Ο Dr Έκτορας Χατζηπαναγής συνάντησε την Τόνια Σωτηροπούλου στο Aventador Prime Meat House. Η Τόνια Σωτηροπούλου που πρόσφατα πρωταγωνίστησε στο βίντεο κλιπ του Κωστή Μαραβέγια, μαζί με τον Γιώργο Ντάβλα, διανύει την καλύτερη φάση της ζωής της.

Στο κατάστημα ΔΙΑΦΑΝΟ του Athens Metro Mall, ο Αντώνης Λουδάρος έκανε τις αγορές για το νέο του σπίτι, μαζί με την καλή του φίλη Ναταλία Δραγούμη.

error: Content is protected !!