ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

LAKigram is up: Follow him!

Στο κατάστημα του Λάκη Γαβαλά στη Βουκουρεστίου, έγινε την Δευτέρα που μας πέρασε η παρουσίαση του LAKigram, του νέου site του Λάκη Γαβαλά, σε ανθρώπους των Media και της μόδας.
Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη πρόταση μόδας και αισθητικής, με την προσωπική σφραγίδα του εκκεντρικού δημιουργού.


Το LAKIgram είναι το site όπου ο Λάκης Γαβαλάς  εκφράζει τις ιδιαίτερες απόψεις του για τη μόδα, την τέχνη, τα ταξίδια. Μέσα από το LAKigram, ο Λάκης, κάνει τις δικές του προτάσεις και τη δική του κριτική σε όσα τον ενδιαφέρουν και τον απασχολούν, πάντα μέσα από την προσωπική του ματιά που κάποιες φορές μπορεί να φαίνεται αιρετική.
Kατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το Λάκη Γαβαλά καθώς και τους υπεύθυνους του site και να έχουν μία ολοκληρώμενη εμπειρία της εικόνας και της δυναμικής του νέου εγχειρήματος. Πάρτε μία γεύση από τις εικόνες και τις λεζάντες από το site.

2 ya true

Bed and Bath Revolution

Doha & High Jewellery

London Calling…

Shopping Time, London Time!

Το LAKIgram αποτελεί την αρχή μίας σειράς δραστηριοτήτων του ανανεωμένου Λάκη Γαβαλά που σκοπό έχουν να φέρουν φρέσκιες ιδέες στην ελληνική αγορά και να δημιουργήσουν νέες τάσεις και ξεχωριστή αισθητική.

error: Content is protected !!