ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

La Mer x Tatiana Blatnik: Παραμυθένια συνεργασία ομορφιάς!

Ο premium Οίκος ομορφιάς La Mer καλωσορίζει στην οικογένειά του, την Τατιάνα Μπλάτνικ, μια διεθνή προσωπικότητα, που ξεχωρίζει για τη μοναδική ομορφιά της, τη φυσική λάμψη και την έμφυτη αριστοκρατική της κομψότητα, με μία συνεργασία που θα συζητηθεί και που επισφραγίστηκε με μία φωτογράφιση από τον βραβευμένο φωτογράφο Κοσμά Κουμιανό, στο Ιsland Private house.

“Είναι μεγάλη μου τιμή που πλέον είμαι μέρος της οικογένειας του εμβληματικού brand της La Mer”, σχολίασε σχετικά η Τατιάνα Μπλάτνικ. “Μεγάλωσα με την εικόνα της μητέρας μου να χρησιμοποιεί τα προϊόντα αυτά στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς της και κάθε φορά μου τόνιζε ότι η λάμψη στην επιδερμίδα της οφείλεται σε αυτά! Κάθε Χριστούγεννα, θα μου έκανε δώρο την Crème de La Mer – πραγματικά λάτρευα το μοναδικό αυτό βάζο, επομένως η συνεργασία με τη La Mer μου είναι ήδη τόσο οικεία. Η La Mer είναι ένα brand που φέρει τις δικές του αξίες, προωθεί την βιωσιμότητα και την καινοτομία, κάτι που ταιριάζει απόλυτα στις δικές μου πεποιθήσεις. Το βασικό συστατικό των προϊόντων της, τα θαλάσσια φύκια, συλλέγονται με το χέρι για να εξασφαλίσουν τη διατήρηση αυτών των σπάνιων φυσικών βιοτόπων για το μέλλον. Πρόκειται για μια αντανάκλαση της μεταβίβασης βιώσιμων προϊόντων και αξιών μεταξύ γενεών.”

Η Μαριάννα Κουτέλου, Marketing Manager La Mer Balkans σημειώνει χαρακτηριστικά: “Eίμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε την Tatiana Blatnik στην οικογένεια της LA MER! Από τη μια, μια υπέροχη γυναίκα γεμάτη δυναμισμό και ζωντάνια, που ακτινοβολεί και που έχει σκοπό της ζωής της να κάνει τον κόσμο ένα πιο όμορφο μέρος, και από την άλλη ένα brand με μοναδική κληρονομιά, με προϊόντα συνώνυμα της πολυτέλειας κα του απόλυτου sophistication σε όλες τους τις εκφάνσεις, δημιουργούν για εμάς το απόλυτο ταίριασμα! Είμαστε σίγουροι ότι θα δημιουργήσουμε πολλές όμορφες στιγμές στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας και ανυπομονούμε!”

Η συνένωση των δύο ονομάτων βασίζεται σε πολλά περισσότερα από τη λάμψη και τη χάρη μιας σπάνιας ομορφιάς. Ομοίως με την Τατιάνα Μπλάτνικ, η La Mer φημίζεται για την ενεργή φιλανθρωπική της δράση καθώς και το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, στοιχείο που ορίζει τόσο την ίδια όσο και το brand La Mer σε κάθε του έκφανση, από την ποιότητα των προϊόντων έως τη χειρωνακτική συγκομιδή των θαλάσσιων συστατικών από τα βάθη της θάλασσας και την πρωτοβουλία του Ιδρύματος Blue Heart Foundation για την προστασία των ωκεανών. “Το Ίδρυμα Blue Heart Foundation για την προστασία των ωκεανών, που υποστηρίζει η La Mer, είναι πιο επίκαιρο από ποτέ” σημειώνει η Τατιάνα. “Τα καταγάλανα νερά της Ελλάδας είναι διάσημα σε όλο τον κόσμο, και ανυπομονώ να πορευτώ από κοινού με αυτήν την πρωτοβουλία της εταιρείας, με σκοπό την ευαισθητοποίηση γύρω από τη ζωτική σημασία του εύθραυστου θαλάσσιου οικοσυστήματος στην Ελλάδα και παγκοσμίως. Μαζί, μπορούμε να είμαστε μέρος αυτής της αλυσιδωτής δράσης με μόνο σκοπό τη θετική αλλαγή – για τον εαυτό μας, την υγεία μας, τις κοινότητές μας και το περιβάλλον.”

Στο πρόσωπο της Τατιάνας Μπλάτνικ, η La Mer συναντά τον ιδανικό εκφραστή της. Μια γυναίκα που αγκαλιάζει τον χρόνο, γεμάτη εμπειρίες, αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, μια γυναίκα που θέλει να προσφέρει στον εαυτό της μόνο το καλύτερο. Μια γυναίκα που θέλει η επιδερμίδα της να ακτινοβολεί και που γνωρίζει καλά, πως μόνο η La Mer μπορεί να είναι ο απόλυτος σύμμαχος ομορφιάς της. Η δύναμη της θάλασσας, τα φυσικά συστατικά και το χρυσό ελιξίριο Miracle Broth, που βρίσκονται στην καρδιά των προϊόντων La Mer είναι τα στοιχεία που κάνουν το πολυτελές brand να ξεχωρίζει και να αποτελεί σημείο αναφοράς στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς της.

It’s good to know: Η Τατιάνα Μπλάτνικ έχει αφιερώσει την καριέρα της στη σύναψη διεθνών σχέσεων που δημιουργούν ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο. Ορμώμενη, τόσο από το πάθος της να χαρίζει «φωνή» στους άλλους, αλλά και από έργα που βασίζονται στην πολιτισμική κληρονομιά και την ολιστική της προσέγγιση προς έναν υγιεινό τρόπο ζωής, οι δράσεις της συνδυάζουν το πνεύμα της φιλανθρωπίας με τις επιχειρηματικές πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης.

Τον Οκτώβριο του 2020, η Τατιάνα Μπλάτνικ δημιούργησε την “BREATHE” μια οργάνωση που στόχο έχει να ενημερώσει για τις πνευματικές ασθένειες και να δημιουργήσει πιο υγιείς και πιο ευαίσθητες κοινωνίες σε αυτά τα θέματα. Επίσης, η Τατιάνα είναι Διεθνής Πρέσβειρα του The Hellenic Initiative, μιας παγκόσμιας πρωτοβουλίας της Ελληνικής Διασποράς που έχει ως σκοπό να δημιουργήσει βιώσιμα επιχειρηματικά προγράμματα στην Ελλάδα. Πρόσφατα συνεργάστηκε με το Lemon Tree Trust, όπου εγκαινίασε πρόγραμμα αγροτικών επιχειρήσεων σε κοινότητες προσφύγων στο Βόρειο Ιρακ, την Ελλάδα και την Ιορδανία.

Η Τατιάνα είναι συγγραφέας του βιβλίου, A Taste of Greece υποστηρίζοντας και προωθώντας την Ελλάδα και την Ελληνική κουζίνα, ενώ είναι και συν-ιδρύτρια του lifestyle brand ΤRIA ETC όπου καθοδηγούμενη από το πάθος της για τα παραδοσιακά προϊόντα και τις χειροποίητες πρακτικές, παρουσίασε μια συλλογή από αξεσουάρ φτιαγμένα αποκλειστικά στο χέρι από τους πιο επιδέξιους Έλληνες τεχνίτες. Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, η ελληνική παράδοση και τεχνογνωσία διαφημίστηκε στο εξωτερικό και οδήγησε σε μια μοναδική συνεργασία με το Aspen Institute Alliance for Artisan Enterprise. Ένα από τα ορόσημα της πρώιμης καριέρας της είναι ο σχεδιασμός Marketing στρατηγικής για τον οίκο μόδας Diane Von Furstenberg, υποστηρίζοντας παράλληλα τις ηγετικές πρωτοβουλίες γυναικών ανά τον κόσμο μέσω της πλατφόρμας Vital Voices.

Η Τατιάνα γεννήθηκε στο Καράκας της Βενεζουέλας. Απόφοιτος του Aiglon College στην Ελβετία, μετέβη στις ΗΠΑ οπού και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Κοινωνιολογία στο Πανεπιστήμιο Τζορτζτάουν της Ουάσιγκτον (2003). Τα τελευταία χρόνια διαμένει στην Ελλάδα με το σύζυγό της Πρίγκιπα Νικόλαο.

error: Content is protected !!