ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

To La Fenêtre στο The Pop Up Project “Thirty Days To Christmas!”

Από το 2005, δημιουργήθηκε ένας ξεχωριστός χώρος στην καρδιά του Κολωνακίου, επί της οδού Ηροδότου 21, μια ιδιαίτερη boutique με ξεχωριστά αντικείμενα, άλλοτε ρομαντικά, άλλοτε κλασσικά προικιά για ένα σπίτι με καθημερινή πολυτέλεια. Οι προσεκτικά επιλεγμένες δημιουργίες από brands με τη μοναδική κληρονομιά και παράδοση στην τέχνη αντικειμένων σπιτιού, κάνει το χώρο La Fenêtre, ένα “παράθυρο” στο διαχρονικό, ποιοτικό δώρο, υψηλής ποιότητας και αισθητικής για όσους θέλουν να επενδύσουν σε ένα όμορφο και ζεστό σπίτι, κάθε στιγμή της ημέρας.
Ειδικά σχεδιασμένα plexi-boxes, με μηνύματα αγάπης, love ‘n piece, μια αποκλειστικότητα του La Fenêtre, χειροποίητα κεντημένα προικιά από λευκό λινό, διακοσμητικά κεριά, μοντέρνες κορνίζες, homey royal μαξιλάρες, αποκλειστικές δημιουργίες ειδικά σχεδιασμένων κοσμημάτων limited edition La Fenêtre, made to order αντικείμενα για το σπίτι, lucky-charms & λαμπερά γούρια, για τους φίλους και συγγενείς. Η συλλογή αντικειμένων La Fenêtre έρχεται να σας προσφέρει την κλασσική επιλογή σε μοντέρνα εκδοχή υψηλής αισθητικής, για όσους θέλουν ένα δώρο διαχρονικό που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς αποδέκτες.
Η boutique La Fenêtre σας υποδέχεται στο δικό της festive corner του The Pop Up Project, με την απόλυτη φαντασίωση Χριστουγέννων, ένα ζεστό και όμορφο σπίτι, την πιο όμορφη βραδιά της χρονιάς.

Ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Thirty Days To Christmas”, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή! Spread the News & Join us!

error: Content is protected !!