ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

I can’t Expresso how much you mean to me…

Stressed, blessed and coffee obsessed!
Έχουν ανοίξει οι ουρανοί και οι προβλέψεις των μετεωρολόγων υποστηρίζουν πως οι βροχές θα συνεχιστούν καθ’ όλη την διάρκεια του τριημέρου. Ας ελπίσουμε πως η καταρρακτώδη βροχή δεν θα αποτελέσει αιτία και για άλλα τραγικά γεγονότα, ας ελπίσουμε πως θα σταθεί αφορμή για χουχουλιάρικες στιγμές στο σπίτι, για το απόλυτο τριήμερο cocooning μπροστά στο τζάκι, με όλα τα απαραίτητα: καλές σειρές στην τηλεόραση, βιβλία που θέλω να διαβάσω, στοίβα στο coffee table, πλούσιο κόκκινο κρασί, κεριά να καίνε σκορπίζοντας το άρωμα τους σε όλο το σπίτι, ίσως ένα fondue να λιώνει απολαυστικά πάνω σε μπουκίτσες ψωμιού, φίλοι, παιδιά, χαρά, και μία πλούσια ποικιλία πραγματικά καλού καφέ… Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από ένα φλιτζάνι πραγματικά καλό espresso.

Έξω έχουν ανοίξει οι ουρανοί, και εγώ απολαμβάνω την ημέρα μου στην ζεστή αγκαλιά του Golden Hall για να προμηθευτώ όλα τα απαραίτητα.
Στάση πρώτη, στη νέα Nespresso Boutique όπου ανακαλύπτω με μιας μία διαφορετική εμπειρία εξυπηρέτησης…
Follow me…

Mε το που μπαίνω στην -πανέμορφη- Nespresso Boutique, το χαμογελαστό προσωπικό με προσκαλεί στο Tasting Area και με ρωτάει ευγενικά, ποια είναι η αγαπημένη μου ποικιλία. Δεν μπορώ να αντισταθώ όμως και να μην δοκιμάσω τις νέες Χριστουγεννιάτικες γεύσεις: Variations Confetto Snowball με γεύση καρύδας και μία δόση βανίλιας που θυμίζει αρώματα φρεσκοψημένης ζύμης, Variations Confetto Licorice με διακριτική γεύση διάφορων μπαχαρικών και Variations Confetto Orangette -το αγαπημένο μου- με νότες φλούδας πορτοκαλιού και υπόνοιες σοκολάτας… Από τώρα ονειρεύομαι στιγμές απόλυτης χαλάρωσης απολαμβάνοντας τη γεύση του…

Μετά την πολύ επιτυχημένη pop – up εμφάνιση της στον χώρο του εμπορικού κέντρου Golden Hall, η Nespresso μεταφέρθηκε και…μεγάλωσε!


Σε έναν καινούργιο και ανανεωμένο χώρο, οι λάτρεις του καφέ Nespresso μπορούμε να απολαμβάνουμε τις 24 Εκλεκτές Ποικιλίες, την μεγάλη γκάμα από μηχανές και αξεσουάρ και την μοναδική εξυπηρέτηση από την ομάδα των εξειδικευμένων Coffee Specialists!

Σκέφτεστε τίποτα καλύτερα για το βροχερό, πραγματικά χειμωνιάτικο τριήμερο?


Στη νέα Boutique, η εξυπηρέτηση γίνεται ακόμα μια προσωποποιημένη και στοχεύει στην καλύτερη κάλυψη των επιθυμιών και αναγκών κάθε μέλους της Nespresso!


Α, και το καλύτερο: Η τεχνολογία via – appia, εγκαινιάζεται από τη Nespresso για πρώτη φορά σε μια Boutique στην Ελλάδα και σκοπό έχει να προσφέρει στα μέλη της μια νέα εμπειρία αγορών, μέσα από την απόλυτη ελευθερία κινήσεων στο χώρο και την ταχύτερη πραγματοποίηση των συναλλαγών!

 

Nespresso smells like Magic and Fairy-tales…

Ειλικρινά τώρα, σκέφτεστε τίποτα καλύτερο για το τριήμερο…?

A Day Without Coffee is Like…. (Just Kidding! I have no idea…) 🙂

error: Content is protected !!