ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Kruselings by Kathe Kruse : Εσείς είστε οι νικητές του διαγωνισμού μας!

Οι  Kruselings είναι μια υπέροχη συλλογή από φανταστικές κούκλες. Οι χαρακτήρες είναι πέντε κορίτσια ηλικίας 10 ετών, που ζουν σε διαφορετικές ηπείρους.  Όταν η Luna, η Βέρα, η Σόφια, η Joy και η Chloe καλούνται από το “Fire Opal”, μια μυστηριώδη δύναμη που είναι γνωστή ως “φωτεινή καρδιά”, μετατρέπονται σε Kruselings, οι φύλακες της  Νεραϊδοχώρας!  Σκοπός τους είναι να καταπολεμήσουν τους εφιάλτες και να διαδώσουν γλυκά όνειρα σε όλους.

Η ιστορία των Kruselings είναι για τη φιλία, την ομαδικότητα και την ομαδική εργασία.  Η κάθε μια  έχει την δική της ιστορία να το πει. Luna, Vera, Sofia, Joy και Chloe, μαζί με τον φίλο τους Michael από τη Γερμανία, γνωρίζουν ότι με τα μοναδικά και συνδυασμένα ταλέντα τους μπορούν να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση. Οι Kruselings είναι γενναίες και θέλουν ο κόσμος να γίνει καλύτερος. .

Τα ονόματα των πέντε τυχερών αναγνωστών μας που κέρδίσαν από μια Deluxe συσκευασία, στην κλήρωση του Fay’s Control είναι:

1. Σοφία Πατσέα
2. Ανθή Παπαδοπούλου
3. Μαρία Καρύδη Παπασημάκη
4. Φαίη Δρακοπούλου
5. Φρόσω Ίσσαρη

Συγχαρητήρια αγαπημένες μου! Το μόνο που έχετε να κάνετε, προκειμένου να παραλάβετε τις κούκλες στο σπίτι σας είναι να στείλετε μήνυμα στο:  info@filandjo.gr ή να καλέσετε στο: Tel 22940 91415

Πάντα τυχερές,

με αγάπη,

Φαίη! xxx

error: Content is protected !!