ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Κρητικός γάμος με όλες τις παραδόσεις!

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, της Αγίας Μαρίνας Χανίων ένωσαν την ζωή τους ο Χάρης Βολιτάκης και η Ζαμπία Μαντζουράτου και συγχρόνως βάπτισαν την κορούλα τους, Δέσποινα. Η Ζαμπία Μαντζουράτου, σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα marketing και στρατηγικής επί πολλά χρόνια σε μεγάλες πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες επέστρεψε στο τόπο καταγωγής της, την Κρήτη όπου πλέον ζει και εργάζεται. Στα Χάνια γνώρισε τον τραπεζικό Χάρη Βολιτάκη και αποφάσισαν να δημιουργήσουν οικογένεια.
Ο Χάρης έχοντας αγκαλιά την μικρή Δέσποινα και στο πλευρό του την κουμπάρα τους, την γνωστή PR lady Ελένη Αντωνιάδου υποδέχθηκε την Ζαμπία, στα σκαλιά του Αγίου Σπυρίδωνα, ενώ αμέσως μετά την τελετή του γάμου έγινε η βάπτιση της μικρής με αναδόχους τους Ιωάννα Δραμητινού-Δημητρίου, Μανούσο Βολουδάκη και Αφροδίτη Νικολιδάκη. Μετά τα μυστήρια οι νεόνυμφοι με την νεοφώτιστη κορούλα τους υποδέχθηκαν αγαπημένους συγγενείς και φίλους σε μία λαμπερή δεξίωση που δόθηκε στο κτήμα Κανατάκη -Villa Club.

Η κουμπάρα Ελένη Αντωνιάδου με τους νεόνυμφους Χάρης Βολιτάκης Ζαμπία Μαντζουράτου

Η κουμπάρα Ελένη Αντωνιάδου με τους νεόνυμφους Χάρη Βολιτάκη & Ζαμπία Μαντζουράτου

Ελένη Αντωνιάδου

Ελένη Αντωνιάδου

Η είσοδος του ζευγαριού στο κτήμα Κανατάκη

Η είσοδος του ζευγαριού στο κτήμα Κανατάκη

Τη διακόσμηση του γάμου ανέλαβαν οι κυρίες του SO-SocialOccasion, Κατερίνα και Ειρήνη Πάτερου, ιδιοκτήτριες του ομώνυμου καταστήματος, στα Χανιά. Διαφορετικά settings στα τραπέζια, κηροπήγια, κρυστάλλινα βάζα και κεριά, έκαναν ενα παιχνίδισμα αντανακλάσεων με το λευκό της ορτανσίας, της ορχιδέας και του τριαντάφυλλου που υπήρχαν σε πληθώρα.

kr4a

kr4b

kr4c

kr4d

Ελίνα Βαμβακά Χριστίνα Ζέκκα Καίτη Γαλλή Όλγα Ραψομανίκη

Ελίνα Βαμβακά, Χριστίνα Ζέκκα, Καίτη Γαλλή, Όλγα Ραψομανίκη

Σέβη Βολουδάκη Αφροδίτη Νικολιδάκη

Σέβη Βολουδάκη, Αφροδίτη Νικολιδάκη

Σπύρος & Ελίνα Βαμβακά

Σπύρος & Ελίνα Βαμβακά

Βλάσης & Γωγώ Γεωργάτου

Βλάσης & Γωγώ Γεωργάτου

Βαγγέλης & Χριστίνα Ζέκκα

Βαγγέλης & Χριστίνα Ζέκκα

Κατά την διάρκεια της βραδιάς οι καλεσμένοι απόλαυσαν κρητική μουσική και χορούς από τοπικό συγκρότημα, ενώ σύμφωνα με την παράδοση συγγενείς και φίλοι χόρεψαν την νύφη παραδοσιακούς χορούς καθώς και παραδοσιακές μαντινάδες από τον πατέρα του Χάρη και έναν αγαπημένο συμφοιτητή του.

kr4e

kr4f

Τη συνολική επιμέλεια της βραδιάς είχε αναλάβει η κουμπάρα του ζευγαριού Ελένη Αντωνιάδου (Managing Director Brainstorm).

Φωτογραφίες: Papadakis Press

error: Content is protected !!