ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Οι Onirama Live στο Nikki Beach

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η live εμφάνιση των Onirama στο Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli! Η αγαπημένη μπάντα τάραξε τα νερά της Ελληνικής Ριβιέρας το Σάββατο που μας πέρασε, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό της επί σκηνής.

Τα μεσάνυχτα, πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό πάνω από το Πόρτο Χέλι όταν ο Θοδωρής Μαραντίνης και η παρέα του ανέβηκαν στο stage σηματοδοτώντας την έναρξη του μεγαλύτερου πάρτι του καλοκαιριού! Ο frontman των Onirama ξεσήκωσε το κοινό με τις επιτυχίες του συγκροτήματος αλλά και επιλογές από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

ok 420400 copy

ok 420405 copy

ok 420399 copy

Οι παρευρισκόμενοι, μεταξύ των οποίων βρέθηκαν προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό κόσμο, δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν και να χορεύουν γύρω από την πισίνα του ξενοδοχείου, αποθεώνοντας το συγκρότημα που πρόσφερε ένα μοναδικό θέαμα και διατήρησε το κέφι αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Μίλτος Καμπουρίδης, Μαρίνα Βερνίκου

Μίλτος Καμπουρίδης, Μαρίνα Βερνίκου

Οι VIP προσκεκλημένοι έλαβαν ως δώρο Parfume Oils της εταιρείας Aromatologic, που ήταν χορηγός της βραδιάς, και ενθουσιάστηκαν με τα ντελικάτα αρώματα.

 Onirama

Onirama

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η συναυλία όλοι ανανέωσαν το ραντεβού με το Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli για τις 9 Σεπτέμβρη και τη ζωντανή εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου.

 

error: Content is protected !!