ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Κρύο… Καιρός για παιγνίδι!!!

“Τι κρύο είναι αυτό????” ήταν τα inbox μηνύματα μας με τις φίλες μου αντί καλημέρας σήμερα το πρωί, και οι κοινές απαντήσεις έπεσαν βροχή, συνοδευόμενες μάλιστα και από αντίστοιχα emoticons… “Πάμε στο Golden Hall!!!!” Και καύσωνα να είχε το ίδιο θα λέγαμε, πόσο μάλλον σήμερα που το Golden Hall θα ήταν το μοναδικό μέρος στον κόσμο -ok! έστω κοντά μας…- που δεν θα χρειαζόταν να ντυθούμε σαν κρεμμύδια, να ταλαιπωρηθούμε στους πέντε δρόμους ψάχνοντας parking, και θα βρίσκαμε και όλα όσα χρειαζόμασταν. Και εγώ προσωπικά, χρειαζόμουν ο-πωσ-δή-πο-τε την μπλε σκιά ματιών “Midnight”…

Στο Attica, με την Σταματία Δημητριάδη και την Γιώτα Μπουρνιώτη, ψάχνωντας το απόλυτο "μπλε" για τα μάτια μας...

Στο Attica, με την Σταματία Δημητριάδη και την Γιώτα Μπουρνιώτη, ψάχνωντας το απόλυτο “μπλε” για τα μάτια μας…

Και φυσικά ναι, είναι το "Midnight" της Mac!

Και φυσικά ναι, είναι το “Midnight” της Mac!

Ξεκίνησε το παιχνίδι! Που να φανταστούμε τη συνέχεια...

Ξεκίνησε το παιχνίδι! Που να φανταστούμε τη συνέχεια…

Στάση πρώτη για καφέ και brioche…

Οι μετεωρολόγοι λένε πως έξω έχει κρύο....Who really cares?

Οι μετεωρολόγοι λένε πως έξω έχει κρύο….Who really cares?

Που να φανταστούμε πως θα πέφταμε πάνω σε όλους τους ήρες της Warner Bros!!!!

Let's Looney!!!

Let’s Looney!!!

Αντιλαμβανόμαστε πως το Golden Hall έχει φοράει ήδη τα αποκριάτικά του για να υποδεχτεί τους μικρούς του φίλους με ένα άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα δράσεων με τους αγαπημένους ήρωες της Warner Bros! Apparently και τους μεγάλους…

Φοράμε όλες τα See You Klio μας, και βγάζουμε φωτογραφίες κάνοντας "κερατάκια"!

Φοράμε όλες τα See You Klio μας, και βγάζουμε φωτογραφίες κάνοντας “κερατάκια”!

Το στοιχείο μας! Και φωτογραφηθήκαμε με τους χαρακτήρες των Looney Tunes, τους Tom & Jerry και τον Scooby, και παίξαμε, και τι δεν κάναμε….

Και να ‘ταν μόνο αυτό; Στους χώρους του Golden Hall υπάρχουν τρία διαφορετικά stages, όπου πραγματοποιούνται προγράμματα εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα που θα παρασύρουν μικρούς και μεγάλους σε αποκριάτικους ρυθμούς και θα χαρίσουν αξέχαστες εμπειρίες διασκέδασης. Την Τετάρτη θα φέρω την Ελμίνα!

gh11
Οι μικροί μας φίλοι κατασκευάζουν αποκριάτικες μάσκες με θέμα τους ήρωες της Warner Bros, παρακολουθούν παραστάσεις κουκλοθέατρου, αλλά και απίθανα ταχυδακτυλουργικά κόλπα! Face painters, animateurs και εξειδικευμένοι παιδαγωγοί θα απασχολήσουν δημιουργικά τα παιδιά και μας μεταφέρουν όλους στο χαρούμενο κλίμα των αποκριών.

PS. Κάθε Κυριακή, τα εστιατόρια και τα καφέ, «ανοίγουν τις πόρτες τους» και σας υποδέχονται, με δωρεάν parking για τις χειμωνιάτικες σας βόλτες. Ζήστε μαζί με τα παιδιά σας, χαρούμενες στιγμές διασκέδασης στο Golden Hall, συνδυάζοντας τις αγορές σας σε 133 καταστήματα μόδας, τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και διακόσμησης.

Αυτό ναι, ήταν ένα ωραίο ξεκίνημα εβδομάδας! Σκέψου να χιονίσει κιόλας…xxx

error: Content is protected !!