Κοσμοσυρροή και φέτος στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar της “Ελπίδας”!

30/11/2017 • LIFESTYLE

Η χαρά, η αγάπη, αλλά και το πνεύμα της κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης που φέρνουν μαζί τους οι Γιορτές, ήταν οι πρωταγωνιστές στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ». Φέτος η συγκίνηση ήταν ακόμα μεγαλύτερη καθώς μέρος των εσόδων του Bazaar θα διατεθεί για την ενίσχυση των πληγέντων στην Μάνδρα Αττικής. Η μεγάλη αίθουσα του Ξενοδοχείου Theoxenia Palace στην Κηφισιά, που φιλοξενεί για τρίτη συνεχή χρονιά το Βazaar της «ΕΛΠΙΔΑΣ», άρχισε να γεμίζει από νωρίς το πρωί με τους εκατοντάδες φίλους και υποστηρικτές του Συλλόγου οι οποίοι ενθουσιάστηκαν από τις πολλές και πολύ ευχάριστες εκπλήξεις που τους περίμεναν εκεί. Η Πρόεδρος, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ευχαρίστησε όλους όσοι για άλλη μια φορά έδωσαν το «παρών» στο Βazaar, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτόν την υποστήριξή τους στα άρρωστα παιδιά και στο έργο του Συλλόγου, καθώς και όλους όσοι εργάστηκαν για την τόσο επιτυχημένη διοργάνωσή του, και τους ευχήθηκε «Καλές Γιορτές».

Έμιλυ Βαφειά, Λάουρα Λαλαούνη Δράγνη, Πριγκίπισσα Τατιάνα Μπλάτνικ, Όλγα Δασουρά, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Αλεξία Βαρδινογιάννη, Λώρα Τσουκαλά, Κλαίρη Τσαβλίρη, Αναστασία Κολλάκη, Κατερίνα Τσάγκα Κεφαλογιάννη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάρπαστο έγινε και φέτος το γούρι της «ΕΛΠΙΔΑΣ» για το 2018, δημιουργία του κοσμηματοπωλείου Serkos, το Δεντράκι της Υγείας, της Ευημερίας και της Τύχης, του οποίου τη γλάστρα ζωγράφισαν με πολλή αγάπη τα παιδιά που φιλοξενούνται στον Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ», καθώς και οι πρωτότυπες πανέμορφες χειροποίητες κατασκευές, μπάλες, στεφάνια και άλλα χριστουγεννιάτικα στολίδια, ευχετήριες κάρτες, κοσμήματα κ.ά. που δημιούργησαν με πολύ μεράκι οι οικογένειες που φιλοξενούνται στον Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ» με τη βοήθεια των εθελοντών. Όλα αυτά, και πολλές ακόμα προσφορές και δώρα, μπορούσε κανείς να τα βρει στα περίπτερα του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», του Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ», της ELPIDA YOUTH, του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και του «Ιδρύματος Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη».

Kάτια Ζυγούλη, Σάκης Ρουβάς

Έμιλυ Βαφειά, Κλαίρη Τσαβλίρη, Τατιάνα Μπλάτνικ, Αλεξία Αντσακλή-Βαρδινογιάννη, Λάουρα Λαλαούνη-Δράγνη, Κατερίνα Τσαγκά-Κεφαλογιάννη, Χριστίνα Κολλάκη-Βαρώνη

Χρυσή Βαρδινογιάννη, Αλεξία Αντσακλή-Βαρδινογιάννη, Σάκης Ρουβάς, Τατιάνα Μπλάτνικ

Μπάρμπαρα Δανελιάν, Μαίρη Πετρούτσα Βούτσελα, Έφη Έλληνα, Πέννυ Χατζηστυλιανού, Μπέκη Παπασταυροπούλου, Σάκης Ρουβάς, Πένυ Κουμάντου, Τζωρτζίνα Έλληνα, Έλλη Ιωάννου, Μπέκη Στραβελάκη

Μάγια Ζούλοβιτς

Λώρα Τσουκαλά, Έμιλυ Βαφειά, Αλεξία Αντσακλή-Βαρδινογιάννη, Λάουρα Λαλαούνη-Δράγνη

Ρόη Αποστολοπούλου, Μπάρμπαρα Δανελιάν

Αλεξία Αντσακλή-Βαρδινογιάννη, Ζέττα Αντσακλή

Έλενα Μακρή-Λυμπέρη, Φιλίππα Λυμπέρη

Αικατερίνη Λαλαούνη, Καρολίνα Αγγελονίδη-Σαραντοπούλου

Αλεξία Αντσακλή-Βαρδινογιάννη, Λάουρα Λαλαούνη-Δράγνη, Κλαίρη Τσαβλίρη, Έμιλυ Βαφειά

Ρούλη Τσουκαλά, Νινέτα Ροδοπούλου

Μπάρμπαρα Δανελιάν, Σοφία Χαρακοπούλου, Έλλη Ιωάννου, Νίκη Δανελιάν

Ελένη Σαμαρά Κωνσταντακάτου, Άννυ Πετράκη, Λίντα Αντωνάκου

Μάνια Ντέλου, Πέννυ Κουμάντου, Τάκης Μαυρωτάς, Τζωρτζίνα Έλληνα

Στέλλα Βιλδιρίδη, Εβελίνα Πετράκη

Ζωή Δρακούλη, Αλίκη Δρακούλη

Κρίστη Χατζηνικολάου, Ιλεάνα Σωτηροπούλου

Χρυσούλα Κέρος, Ρίτα Πικρού-Μωραϊτάκη

Άννυ Πετράκη, Λώρα Τσουκαλά

Δανάη Κούστα, Αμαλία Κούστα, Σοφία Γιαννικοπούλου

Μιλένα Τσαβλίρη, Ζέττα Αντσακλή

Νίκη Δανελιάν, Άννα Μαμιδάκη

Στέλλα Βιλδιρίδη, Αφροδίτη Βιλδιρίδη, Βενετία Βιλδιρίδη

Λίζα Τάννες, Λιέττα Ιωάννου

Ινώ Κωνσταντοπούλου, Τζωρτζίνα Έλληνα

Λάουρα Λαλανούνη-Δράγνη, Αλεξία Αντσακλή-Βαρδινογιάννη

Photo Credits: Studio Panoulis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons