ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Kiehl's & Mi-Ro για καλό σκοπό!

O Δημήτρης Μαστρόκαλος και ο Γιάννης Ράπτης – το γνωστό σχεδιαστικό δίδυμο Mi-Ro, βρέθηκαν στο corner της Kiehl’s, στο κατάστημα Hondos Center Kolonaki, για να παρουσιάσουν το συλλεκτικό αξεσουάρ που σχεδίασαν αποκλειστικά για την Kielh’s, καθώς και τη συλλεκτική συσκευασία του Midnight Recovery Concentrate, των οποίων τα έσοδα δόθηκαν στην EΛΕΠΑΠ.

Δημήτρης Μαστρόκαλος, Μαρία Χατζηαμάλλου, Γιάννης Ράπτης

Δημήτρης Μαστρόκαλος, Μαρία Χατζηαμάλλου, Γιάννης Ράπτης

Aπό τις πωλήσεις των ανωτέρω προϊόντων 3.000 € θα διατεθούν στη στήριξη του φιλανθρωπικού έργου της ΕΛΕΠΑΠ για τη λειτουργική αποκατάσταση των παιδιών με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες. «Η πιο σημαντική ευχή για όλους είναι η υγεία! Χαιρόμαστε που συμμετέχουμε με τον δικό μας τρόπο σε αυτή τη δράση που στόχο έχει να βοηθήσει παιδιά, μέσω της ΕΛΕΠΑΠ, σε πολλούς τομείς, ανάμεσα σε αυτούς και η υγεία», μας είπε το σχεδιαστικό δίδυμο…

Παναγιώτης Μπουγιούρης, Ηρώ Κόβα

Παναγιώτης Μπουγιούρης, Ηρώ Κόβα

Ξεκινώντας από την Πέμπτη 18 Ιουνίου, η Kiehl’s διαθέτει αποκλειστικά στα σημεία πώλησης της μια ειδική έκδοση του Midnight Recovery Concentrate 30ml αλλά και ένα αξεσουάρ για το καλοκαίρι που μπορεί να φορεθεί και από άνδρες ως γραβάτα αλλά και από γυναίκες ως ζώνη. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των ανωτέρω προϊόντων συνολικού ποσού 3.000 € θα διατεθεί για τη στήριξη του φιλανθρωπικού έργου της ΕΛΕΠΑΠ. Αυτή η δράση αντανακλά την ισχυρή φιλανθρωπική δράση του σχεδιαστικού διδύμου αλλά και την φιλοσοφία της Kiehl’s που υπαγορεύει να επιστρέφουμε στις κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται, επιβεβαιώνοντας ακόμη μια φορά ότι δεν αποτελεί απλώς άλλη μια μάρκα καλλυντικών, αλλά μια εταιρεία με σημαντικό κοινωνικό έργο.

Ευφροσύνη Πολυζώη, Γιώτα Φιλοπούλου

Ευφροσύνη Πολυζώη, Γιώτα Φιλοπούλου

Ζέτα Τσακούμη

Ζέτα Τσακούμη

Άλεξ Κάβδας

Άλεξ Κάβδας

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!