ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

O Μακεδονικός Χαλβάς in Action!

Στον καλοκαιρινό χώρο του Balux Prive στον Αστέρα Γλυφάδας, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το 3ο Women In Action, όπου πρωταγωνιστής ήταν ο Μακεδονικός Χαλβάς, ο οποίος και αυτή τη χρονιά στήριξε την γυναικεία επιχειρηματικότητα και προσέφερε γευστική απόλαυση στους παρευρισκόμενους.

Στο 3ο Women In Action – το all day event που έγινε θεσμός και επιμελούνται το jenny.gr της Τζένης Μπαλατσινού και το 4moms.gr των full-time μαμάδων Αμαλία Κυπαρίσση, Βιβή Μπασινά και Βάσω Νικοπολίδη – φιλοξενήθηκαν 67 γυναίκες επιχειρηματίες από διαφορετικούς κλάδους.

Μακεδονικός Χαλβάς_WomenInAction 1

Χιλιάδες επισκέπτες, ανάμεσά τους και παιδιά, έδωσαν το «παρών» στο καθιερωμένο τους ραντεβού στην παραλία και υποδέχτηκαν το καλοκαίρι με ψώνια, μουσική, φαγητό και το Μακεδονικό Χαλβά, που γλύκανε τους παρευρισκόμενους, χαρίζοντάς τους δύναμη και ενέργεια.

Η βραδιά έκλεισε με τους ήχους της μουσικής του αγαπημένου συγκροτήματος «48 ώρες» και έτσι, το πρώτο καλοκαιρινό ραντεβού ολοκληρώθηκε παρέα με Women in Action και Μακεδονικό Χαλβά το Γλυκό Που Κάνει Καλό!

error: Content is protected !!