ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Κερδίστε τρεις Αναπλαστικούς Ορούς Advanced Intensive Rejuvenation Face Serum της Callisto!

Σας έγραψα τα πάντα πριν πέντε ημέρες για τα Φυσικά Καλλυντικά, με Έκκριμα Σαλιγκαριού Callistο που έχουν δημιουργηθεί με σεβασμό στις ανάγκες της επιδερμίδας και δεν περιέχουν parabens ή άλλα συστατικά τα οποία θεωρούνται ως πιθανώς βλαβερά για την υγεία, και από ότι είδα τόσο από το ενδιαφέρον σας όσο και από τα μηνύματα σας, σας κίνησαν πραγματικά την προσοχή σας, ενώ οι ερωτήσεις σας ακόμα διαδέχονται η μία την άλλη. Ίσως, γιατί είναι παρασκευασμένα σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές της ΕΕ, είναι δερματολογικά ελεγμένα και ιδανικά για τις ανάγκες της ευαίσθητης επιδερμίδας. Ίσως, γιατί είναι προϊόντα τα οποία αναπτύχθηκαν και παρασκευάζονται στην Ελλάδα! Οι λόγοι που αξίζουν την προσοχή μας τα Callisto είναι πολλοί, όσες και οι αναπλαστικές ιδιότητες από το Έκκριμα Σαλιγκαριού, το οποίο αυξάνει την ταχύτητα πολλαπλασιασμού των κυττάρων, συντελώντας στην αύξηση του όγκου της επιδερμίδας. Βοηθά στην αποβολή των νεκρών κυττάρων και αυξάνει την παραγωγή υαλουρονικού οξέος. Βελτιώνει την πυκνότητα του δικτύου κολλαγόνου και διευκολύνει τη φυσική διαδικασία σύνθεσης νέων ινών ελαστίνης. Οι διεργασίες αυτές επιτελούνται σε κυτταρικό επίπεδο και συντελούν στην αναδόμηση της επιδερμίδας εκ των έσω.

Μετά από όλο αυτό το ενδιαφέρον, υπήρχε περίπτωση να μην ζητήσω από την Holistic Health Synergies που δημιούργησε την Callistο, ένα δώρο για τους αναγνώστες του Fay’s Control? “Όχι έναν, αλλά τρεις Ορούς Advanced Intensive Rejuvenation Face Serum, που αποτελεί την “κορωνίδα” των Callisto, οι οποίοι συστήνονται και από τους γιατρούς, μετά από τις επεμβάσεις, ως οι καλύτεροι για την ανάπλαση” , ήταν η άμεση απάντηση της εταιρίας!
Για εσάς αγαπημένοι μου!❤

Ο απόλυτα αποτελεσματικός Ορός προσώπου Callisto
Ο ορός προσώπου Advanced Intensive Rejuvenation Face Serum της σειράς Callisto είναι απόλυτα δραστικός. Η αποτελεσματικότητά του στηρίζεται στα γλυκοσυζεύγματα (glycoconjugates) που προέρχονται από το σαλιγκάρι Helix Aspersa Müller (HAMG). Τα γλυκοσυζεύγματα στη βιολογία είναι πολύ σημαντικές χημικές ενώσεις που κατατάσσονται σε πολλές και διαφορετικές κατηγορίες, όπως γλυκοπρωτεΐνες, γλυκοπεπτίδια, πεπτιδογλυκάνες, γλυκολιπίδια, γλυκοσίδες και λιποπολυσακχαρίδες. Τα γλυκοσυζεύγματα, εκτός από τα υπόλοιπα θεραπευτικά τους αποτελέσματα στην επιδερμίδα, είναι γνωστό ότι διεγείρουν την αναζωογόνηση της επιδερμίδας, της επαναφέρουν την απαραίτητη υγρασία και ενυδάτωση, αποκαθιστούν την ελαστικότητα του δερματικού ιστού, ενώ παράλληλα περιορίζουν δερματικές φλεγμονές και προβλήματα, όπως βουλωμένους πόρους και ανομοιόμορφο χρωματισμό. Τα γλυκοσυζεύγματα στον ορό Advanced Intensive Rejuvenation συμπληρώνονται από Perfection Peptide και Υαλουρονικό Οξύ, καθώς επίσης και από μία σειρά αντιοξειδωτικών και φυσικών θρεπτικών στοιχείων υψηλής συμπύκνωσης, περιλαμβανομένων γλυκοπρωτεϊνικών ενζύμων, πεπτιδίων και πρωτεογλυκανών. Αυτά τα τελευταία διεγείρουν την παραγωγή ελαστίνης, κολλαγόνου και ινονεκτίνης, καθώς και την αναπαραγωγή ινοβλαστών, στοιχείων απαραίτητων για την με φυσικό τρόπο ενεργοποίηση της επιδερμίδας, με σκοπό την κυτταρική αναγέννηση και αποκατάσταση.
Ορός προσώπου Callisto: απόλυτα φυσικός
Ο ορός Advanced Intensive Rejuvenation δεν περιέχει parabens, αλκοόλ, παραφινέλαιο, petroleum jelly, προπυλενογλυκόλη και συνθετικές βαφές, συστατικά τα οποία δημιουργούν κόπωση και βλάπτουν την επιδερμίδα. Είναι υποαλλεργικός και ειδικά σχεδιασμένος για να επαναφέρει την ελαστικότητα στην επιδερμίδα, να την λειαίνει απολεπίζοντας τα νεκρά κύτταρα, να περιορίζει τα ψεγάδια των εξωτερικών στιβάδων με φυσικό τρόπο και να αποδίδει τελικά μια υγιή, λεία και χωρίς δυσχρωμίες επιδερμίδα που αποπνέει λάμψη και φρεσκάδα. Ο ορός προσώπου Advanced Intensive Rejuvenation, με κύριο συστατικό το βιολογικό υγρό που εκκρίνει το σαλιγκάρι, είναι ιδανικός για όλους τους τύπους επιδερμίδας και έχει ελεγχθεί δερματολογικά για εφαρμογή σε ευαίσθητες επιδερμίδες.

Αγαπημένοι μου, το μόνο που έχετε να κάνετε για να μπει το όνομα σας στην Κλήρωση του Fay’s Control είναι:

?Α. Κάντε “like” στην σελίδα του Fay’s Control εδώ
?Β. Κάντε “follow” στην σελίδα @fayscontrol εδώ
?Γ. “Tag” δύο φίλες σας σε ένα comment

Ο Διαγωνισμός μας ισχύει μέχρι την Δευτέρα το πρωί 4/2, όπου θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση.
Προσοχή, για να μπει το όνομα σας στην Κλήρωση και να θεωρηθεί η συμμετοχή σας έγκυρη, πρέπει να κάνετε και τα τρία steps του Διαγωνισμού μας!

Καλή επιτυχία και καλό Σαββατοκύριακο! ❤?

error: Content is protected !!