ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας με έκκριμα σαλιγκαριού!

“Δοκίμασε τα, και αν νομίζεις πως αξίζει να τα προτείνεις στους αναγνώστες του Fay’s Control, γράψε για αυτά… Για εμένα, είναι τα πιο αποτελεσματικά και τα πιο “έντιμα” φυσικά καλλυντικά, και επιμένω να τα δοκιμάσεις σήμερα κιόλας” μου είπε η άπειρα χρόνια φίλη μου, η οποία παρεμπιπτόντως είναι μία από τις πιο έμπειρες beauty editors, που εκτός αυτού, έχει διαπρέψει μέσα από τις υψηλόβαθμες θέσεις της, στον άκρως ανταγωνιστικό χώρο των καλλυντικών.
Ο πρώτος κανόνας όταν είσαι σοβαρή beauty editor είναι να μην μεροληπτείς, οπότε το να αναφέρω το όνομα της, καταρχήν δεν είναι πρέπον, ενώ δεν έχει και μεγάλη σημασία για εσάς. Για εμένα έχει, που γνωρίζω πόσο αυστηρή είναι στα καλλυντικά της, πόσο πιστή σε αυτά που έχει ξεχωρίσει, καθώς και πόσο δύσκολη στις επιλογές της. Και έχει άπειρες, μιας και όλες -ανεξαρτήτως- οι εταιρίες, της στέλνουν δεκάδες να δοκιμάσει καθημερινά.
Έτσι, αν και δοκίμασα την σειρά των Φυσικών Καλλυντικών με Έκκριμα Σαλιγκαριού Callisto, θα ήταν ψέματα αν σας έλεγα πως είδα “άμεσα αποτελέσματα”, μιας και τα φοράω μόλις πέντε ημέρες. Όμως, ένοιωσα κιόλας στην επιδερμίδα μου όλους τους λόγους, για να σας την προτείνω!

Οι ινοβλάστες είναι κύτταρα τα οποία συνθέτουν τις πρωτεΐνες των ινών του συνδετικού ιστού του δέρματος. Είναι υπεύθυνες για τη δημιουργία όλων των στοιχείων της δομής του δέρματος, περιλαμβανομένου του κολλαγόνου, των ινών ελαστίνης, των δομικών γλυκοπρωτεϊνών και των πρωτεογλυκανών της θεμέλιας ουσίας του δερματικού ιστού.
Όταν το έκκριμα του σαλιγκαριού έρχεται σε επαφή με την επιδερμίδα, διεγείρει άμεσα τις ινοβλάστες, βελτιώνει τις λειτουργικές τους δυνατότητες και αυξάνει το ρυθμό λειτουργίας τους. Έτσι, επαναδραστηριοποιούνται χωρίς χημικές ουσίες οι φυσικοί μηχανισμοί ανανέωσης του δέρματος, οι οποίοι σε μικρό χρονικό διάστημα αποκαθιστούν τη λάμψη, τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

“Και γιατί να προτιμήσω τα Callisto, σε σχέση με αυτά που φοράω έως σήμερα?” ρωτάω την εν λόγω beauty guru φίλη μου, λίγο προκλητικά μεν, με πραγματικό ενδιαφέρον δε.
“Γιατί τα προϊόντα Callisto βασίζονται στις ευεργετικές για την επιδερμίδα ιδιότητες του εκκρίματος του σαλιγκαριού. Γιατί είναι απόλυτα φυσικά, έχουν δημιουργηθεί με σεβασμό στις ανάγκες της επιδερμίδας και δεν περιέχουν parabens ή άλλα συστατικά τα οποία θεωρούνται ως πιθανώς βλαβερά για την υγεία. Γιατί είναι παρασκευασμένα σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές της ΕΕ, είναι δερματολογικά ελεγμένα και ιδανικά για τις ανάγκες της ευαίσθητης επιδερμίδας. Εκτός από όλα αυτά, γιατί είναι προϊόντα τα οποία αναπτύχθηκαν και παρασκευάζονται στην Ελλάδα!” μου απάντησε με μεγάλη σοβαρότητα. Με την ίδια σοβαρότητα, που αντιμετωπίζει και η Callisto, την περιποίηση της επιδερμίδας μας…

Το έκκριμα του σαλιγκαριού, με τις αναπλαστικές του ιδιότητες, αυξάνει την ταχύτητα πολλαπλασιασμού των κυττάρων, συντελώντας στην αύξηση του όγκου της επιδερμίδας. Βοηθά στην αποβολή των νεκρών κυττάρων και αυξάνει την παραγωγή υαλουρονικού οξέος. Βελτιώνει την πυκνότητα του δικτύου κολλαγόνου και διευκολύνει τη φυσική διαδικασία σύνθεσης νέων ινών ελαστίνης. Οι διεργασίες αυτές επιτελούνται σε κυτταρικό επίπεδο και συντελούν στην αναδόμηση της επιδερμίδας εκ των έσω.

Με moto της Holistic Health Synergies που δημιούργησε την Callisto το “Live Well”, όραμα ενημερωμένες κοινωνίες για την ολιστική θεώρηση της ζωής, της ευεξίας και του ευ ζην, με την αποτελεσματικότητα που μπορεί να προσφέρει η Φύση προσιτή σε όλους τους ανθρώπους, και αποστολή να δημιουργήσει και να προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα ευζωίας, βασισμένα στη Φύση, των οποίων τα ευεργετικά αποτελέσματα να μπορούν να απολαύσουν όλοι οι άνθρωποι, υπόσχεται να εκτελεί με συνέπεια και επιμέλεια επιστημονική έρευνα επικεντρωμένης στα συστατικά της Φύσης, με σκοπό τη δημιουργία προϊόντων ευζωίας ύψιστης ποιότητας.

Ναι, είναι κατάλληλα και αποτελεσματικά για όλες τις ηλικίες!
Για τις νεαρές ηλικίες, το έκκριμα ενυδατώνει και περιποιείται, δίνει λάμψη, ανοίγει τους βουλωμένους πόρους, περιορίζει την ακμή, επουλώνει και περιορίζει τα σημάδια της ακμής και το κυριότερο παρέχει την απαραίτητη πρόληψη, για μια υγιή και νεανική επιδερμίδα στις μεγαλύτερες ηλικίες.
Για τις μεσαίες ηλικίες, το έκκριμα ενυδατώνει, θρέφει, εξαφανίζει λεπτές γραμμές, περιορίζει το βάθος των πρώτων ρυτίδων, επιβραδύνει ανάπτυξη νέων, δίνει ομοιόμορφο χρωματισμό, φρεσκάδα, απαλότητα, ελαστικότητα και λάμψη διαρκείας.
Για τις μεγαλύτερες ηλικίες, το έκκριμα ενυδατώνει βαθιά, αναπλάθει, συσφίγγει, αναζωογονεί, δίνει λάμψη, περιορίζει το βάθος των ρυτίδων, καθυστερεί την ανάπτυξη νέων, περιορίζει πανάδες και κηλίδες, λύνει προβλήματα ξηρότητας, δίνει ελαστικότητα, για μια ξεκούραστη και λαμπερή επιδερμίδα.

Τα προϊόντα της σειράς Callisto έχουν αναπτυχθεί και ελεγχθεί από Έλληνες επιστήμονες και έχουν κατασκευασθεί από Ελληνικό εργοστάσιο που κατασκευάζει καλλυντικά προϊόντα!

“Εννοείται πως πλέον φοράμε όλες μόνο free of parabens, alcohol, paraffin oil και petroleum jelly καλλυντικά!” μου επισήμανε και υπενθύμισε χθες και η Ιλεάνα, όταν της μίλησα για τα Callisto, της οποίας οι δεσμεύεις αφορούν στο να δημιουργήσει και να προσφέρει ύψιστης ποιότητας προϊόντα, βασισμένα στη Φύση, να συνεχίσει την έρευνα για καινοτομίες ευζωίας, να ενημερώνει με συνέπεια για τους εναλλακτικούς τρόπους με τους οποίους η Φύση θα ενισχύει την ευεξία και την ευζωία και να διαχέει και να εμπνέει τις αρχές της ολιστικής ζωή.

Τα parabens είναι μια ομάδα χημικών ενώσεων οι οποίες είναι συνθετικές, παρασκευάζονται δηλαδή στο εργαστήριο και χρησιμοποιούνται σαν συντηρητικά. Διαθέτουν πολύ ισχυρές αντιμικροβιακές ιδιότητες, έχουν πολύ μικρό κόστος και αποδομούνται πολύ γρήγορα από τον οργανισμό. Για τους λόγους αυτούς θα τα βρείτε γραμμένα στις συσκευασίες των περισσότερων προϊόντων προσωπικής υγιεινής, όπως αποσμητικά, σαμπουάν, κρέμες ξυρίσματος, μαλακτικά μαλλιών, γαλακτώματα, προϊόντα καθαρισμού προσώπου – σώματος και βέβαια σε καλλυντικές κρέμες, ορούς, προϊόντα απολέπισης κλπ. Χρησιμοποιούνται επίσης σαν συντηρητικά σε φάρμακα, αλλά και σε ορισμένα τρόφιμα.
Το καλό είναι ότι ο οργανισμός μας έχει τη δυνατότητα να αποβάλλει τα parabens σε λίγες μόνον ημέρες. Όμως, επειδή χρησιμοποιούμε καθημερινά προϊόντα που τα περιέχουν, υπάρχουν μόνιμα μέσα μας και μας επηρεάζουν.

Τι δοκίμασα εγώ: Τον Άμεσα απορροφήσιμο και απόλυτα δραστικό ορό ματιών Miracle Eye Serum που ενυδατώνει με την επαφή του τα κουρασμένα και πρησμένα μάτια. Με τα δραστικά αντιοξειδωτικά, το πεπτίδιο και τα φυσικά συστατικά του, καταπραΰνει και αναζωογονεί το ευαίσθητο δέρμα στην περιοχή των ματιών και των βλεφάρων, βοηθώντας στο να περιορισθούν οι μαύροι κύκλοι, οι σακούλες, οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες. Τόσο φυσικός που δεν τσούζει τα μάτια!

Τον Αντιοξειδωτικό ορό προσώπου υψηλής συμπύκνωσης, Advanced Intensive Rejuvenation Face Serumγια αναζωογόνηση όλων των τύπων επιδερμίδας, ακόμη και των ευαίσθητων. Με ισχυρότατες αναζωογονητικές ιδιότητες, είναι ιδανικός για να επαναφέρει την ελαστικότητα, την απαλότητα και τη λάμψη του δέρματος. Διατηρεί την επιδερμίδα ενυδατωμένη και απαλή, ενώ παράλληλα καθαρίζει τους βουλωμένους πόρους και περιορίζει δραστικά και με φυσικό τρόπο πανάδες και κηλίδες.

Την Κρέμα Σαλιγκαριού Anti-Aging Cell Perfection.

Κρέμα βαθιάς ενυδάτωσης και υψηλής αποτελεσματικότητας, πλούσια σε βιολογικά και θρεπτικά συστατικά. Ειδικά σχεδιασμένη να επαναφέρει την ελαστικότητα στην ξηρή και προσβεβλημένη από το περιβάλλον επιδερμίδα, διατηρώντας την σφριγηλή, αναζωογονημένη και λαμπερή. Συνεισφέρει στον περιορισμό ρυτίδων και λεπτών γραμμών, ενώ ταυτόχρονα χαρίζει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο.

Ελπίζω να σας τα παρουσίασα όσο καλύτερα μπορούσα, μιας και το έκκριμα του σαλιγκαριού έχει συγκλονιστικές αναπλαστικές ιδιότητες, ενώ το ότι είναι απόλυτα φυσικά και δεν περιέχουν parabens ή οτιδήποτε άλλο βλαβερό για την υγεία, είναι από μόνος του ένας από τους κυριότερους λόγους να τα προτιμήσουμε. Περισσότερα για τα Callisto μπορείτε να μάθετε εδώ, ενώ μπορείτε να τα βρείτε στο eshop της εταιρία αλλά και σε πολλά Φαρμακεία, μπείτε εδώ για να δείτε τις διευθύνσεις τους.

error: Content is protected !!