ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Κερδίστε ένα ζευγάρι χειροποίητα σανδάλια από το The Euphoria Concept!

Σήμερα όλη μέρα έγραφα -πάλι- σαν να μην υπάρχει αύριο, και ετοιμάζοντας τα πράγματα μου για την τεσσάρων ημερών απόδραση μου στην Κέρκυρα, πακετάρω τα ολοκαίνουργια, υπέροχα σανδάλια μου, και εννοείται, πως κρατάω στην άκρη και ένα για εσάς!
Έτσι θα έφευγα? 

Λοιπόν, το “The Euphoria Concept”, κάποιοι το γνωρίσατε μέσα από τις σελίδες του Fay’s Control, κάποιοι από την άκρως επιτυχημένη συμμετοχή του στο The Pop Up Project, κάποιοι φοράτε ήδη τις χειροποίητες δημιουργίες του. Το brand The Εuphoria Concept παρουσίασε την πρώτη του συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018 με χειροποίητα σανδάλια και τσάντες που σχεδιάζονται και κατασκευάζονται εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα.
Η πρώτη συλλογή περιλαμβάνει δέκα διαφορετικά σχέδια σανδαλιών και πέντε σχέδια τσάντας .
Κυρίαρχα υλικά είναι το ξύλο, ο φελλός, το suede, το pony skin, καθώς και κάποιες ιδιαίτερες πέτρες όπως είναι ο αιματίτης.
Τα χρώματα της συλλογής είναι κυρίως γήινα, όπως το γκρι, το χρυσό, το μπλε και το bronze και όλα τα αξεσουάρ μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ!
Οnline θα τα βρείτε στο www.theuphoriaconcept.com, ενώ το concept ολοκληρώνεται με ένα πολύ όμορφο κουτί για την παραλαβή των σανδαλιών ή της τσάντας.

Αυτά είναι τα σανδάλια που επέλεξα για εσάς, σας αρέσουν?

Ακολούθησε τα τρία πολύ απλά steps, το όνομα σου θα μπει αυτόματα στην κλήρωση του Fay’s Control, και μπορεί να είσαι εσύ η τυχερή μας αναγνώστρια που θα κερδίσει αυτό το υπέροχο ζευγάρι σανδάλια!

Το μόνο που έχετε να κάνετε λοιπόν για να τα αποκτήσετε είναι:

1. “Like” το Fay’s Control στο fcbk και Follow το @fayscontrol στο instagram (αν μας ακολουθείς ήδη θα βγει αυτόματα το όνομα σου)
2. “Share” αυτό το post και κάνε “tag” δύο φίλες σου ώστε να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό μας.
3. Άφησε μας ένα μηνυματάκι με μία ευχή για αυτό το καλοκαίρι.

Μόλις ολοκληρώσεις αυτά τα τρία πολύ απλά steps, το όνομα σου θα μπει αυτόματα στην κλήρωση του Fay’s Control, και μπορεί να είσαι εσύ η τυχερή μας αναγνώστρια που θα κερδίσει αυτό το υπέροχο ζευγάρι σανδάλια!

Ο διαγωνισμός μας θα τελειώσει την Τρίτη 29 Μαΐου! Έως τότε, spread the news και καλή επιτυχία!!!

Καλό τετραήμερο,

Φαίη xxx

error: Content is protected !!