ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Kayak: The Healthy Collection!

Η καλοκαιρινή αύρα έχει ήδη πλημμυρίσει τις αισθήσεις και η ανυπομονησία για την ανάπαυλα των διακοπών έχει εγκαθιδρύσει την παρουσία της έναντι της χειμερινής θαλπωρής.
Από την αρχή του έτους οι αλχημιστές της  Kayak ταξιδεύουν ανά τον κόσμο, αφουγκράζονται τις παγκόσμιες τάσεις και τις μεταφέρουν στο εργαστήριό τους.

Η φετινή τάση συνεχίζει να πρεσβεύει την υγιεινή διατροφή αλλά και την απόλαυση παγωτού για τους λάτρεις του που το στερούνται λόγω διατροφικών συνηθειών.

Kayak The Healthy Collection…

Παγωτό χωρίς Γλουτένη!

Η kayak σας παρουσιάζει τα παγωτά Χωρίς Γλουτένη. Πιστοποιημένο παγωτό gluten free σε 4 υπέροχες γεύσεις. Βανίλια, Σοκολάτα, Φράουλα & Sorbet Μάνγκο…

GLUTEN FREE STRAWBERRY!

GLUTEN FREE STRAWBERRY!

Εκτός από τη σοβαρή πάθηση της κοιλιοκάκης, όπου οι άνθρωποι που έχουν κοιλιοκάκη θα πρέπει να εξαλείψουν εντελώς τη γλουτένη από τη διατροφή τους, ένα μεγάλο κομμάτι του ιατρικού κόσμου αποδίδει ένα σύνολο συμπτωμάτων όπως διάρροια, φούσκωμα, δυσφορία, κόπωση, πονοκέφαλος, ομιχλώδης σκέψη (brain fog), σε μια λιγότερο σοβαρή κατάσταση: την «ευαισθησία στη γλουτένη».
Πολλά άτομα που πάσχουν από αυτοάνοσες διαταραχές και φλεγμονώδεις νόσους έχουν βρει μεγάλη ανακούφιση σε αυτού του είδους τη διατροφή χωρίς γλουτένη.

Παγωτό με Βουβαλίσιο Γάλα!

Η kayak χρησιμοποιεί στα παγωτά της τις καλύτερες πρώτες ύλες. Φρέσκο γάλα, φρέσκια κρέμα γάλακτος, φρέσκα φρούτα. Η πρόταση του καλοκαιριού είναι το παγωτό με φρέσκο βουβαλίσιο γάλα. Γιατί να επιλέξετε να απολαύσετε αυτό το εύγεστο παγωτό σε γεύσεις Βανίλια & Σοκολάτα;

GLUTEN FREE - BUFFALO MILK!

GLUTEN FREE – BUFFALO MILK!

Διότι το βουβαλίσιο γάλα σε σχέση με το αγελαδινό παρέχει τα εξής οφέλη:
1. Έχει πολύ χαμηλότερα επίπεδα χοληστερόλης παρόλο που έχει περισσότερα λιπαρά.
2. Έχει μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε σίδηρο και φώσφορο, βιταμίνη Α’ και πρωτεΐνες.
3. Η αντιοξειδωτική του δράση είναι πολύ μεγαλύτερη.
4. Περιέχει περισσότερες βιταμίνες όπως θειαμίνη, ριβοφλαβίνη και Β12.
5. Είναι πλούσιο σε ασβέστιο.

Βρείτε την Kayak Healthy Collection στο Kayak All Day Lounge Cafe στη Γλυφάδα, στις Kayak Boutiques στη Μύκονο και στο Costa Navarino και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

error: Content is protected !!