ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Καρδιά Αυγούστου η γεύση ανθίζει στο νέο kayak boutique concept store!

Η αδυναμία μου στα βραβευμένα παγωτά Kayak είναι πλέον ευρέως γνωστή τόσο για τους απόλυτα αντικειμενικούς λόγους όσο και για τους ευνόητα υποκειμενικούς. Έτσι, αν θα υπήρχε μία περίπτωση να προτιμήσω να βρίσκομαι στην καρδιά της Αθήνας, στη γωνία των οδών Μητροπόλεως και Καπνικαρέας, αντί για τις γωνίες της Ντάπιας και του Παλιού Λιμανιού, αυτή θα ήταν μόνο για να βρεθώ στο νέο εγχείρημα του Άκη και της Σαλώμης Σταυρίδου, στο νέο kayak boutique concept store!

Follow me…

Στην καρδιά του καλοκαιριού, στην καρδιά της Αθήνας «άνθισε» το νέο kayak boutique concept store. Το 2ο μέσα στο 2021, μετά το Golden Hall και το 14ο της αλυσίδας, που τα τελευταία χρόνια διπλασίασε το αριθμό των καταστημάτων της ενάντια στις δυσκολίες που βιώνουμε. Στο κέντρο της Αθήνας, στη γωνία των οδών Μητροπόλεως και Καπνικαρέας δημιουργήθηκε ένας πολυχώρος απόλαυσης.

Το Kayak στην Καπνικαρέα είναι ο απόλυτος προορισμός παγωτού στο κέντρο της Αθήνας, σε ένα χώρο διακοσμημένο με βουκαμβίλιες και λουλούδια, ενώ ταυτόχρονα πλημμυρίζει από αισιοδοξία και θετική ενέργεια.

Mέσα σε μία στοά μοναδικής αρχιτεκτονικής, με δυνατότητα πρόσβασης από δύο εισόδους, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επεξεργαστεί την επιλογή του με κάθε λεπτομέρεια. Αμέτρητες γεύσεις, αρώματα, χρώματα και άπειρες επιλογές γαστρονομικού ενδιαφέροντος θα «αναγκάσουν» τον περαστικό σε στάση και θα συνοδεύσουν τη βόλτα του στο κέντρο της Αθήνας με παγωτά, βάφλες, γλυκά, χυμούς και καφέ.
Ice cream in the making, μια μοναδική εμπειρία παγωτού από το Κayak. Εδώ θα δεις το παγωτό να φτιάχνεται μπροστά σου, να σε περικυκλώνει κυριολεκτικά με όλες του τις μορφές, υφές και γεύσεις, ώστε να δημιουργήσεις την απόλυτη umami εμπειρία. Το ειδικό freezer το οποίο βρίσκεται ακριβώς πάνω στη γωνία του καταστήματος δημιουργεί καθημερινά κάποιες από τις πιο αγαπημένες και δημοφιλείς γεύσεις kayak. Ελληνικό φρέσκο γάλα, φρέσκια κρέμα γάλακτος, πραγματικά φρούτα και αληθινοί ξηροί καρποί μετουσιώνονται στο αγαπημένο σου Kayak παγωτό, μπροστά στα μάτια σου! Απόλαυσέ το εν τη γενέσει. Μετά από αυτό η εμπειρία της λέξης παγωτό δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια.


Τα παγωτά Kayak γνωστά για τις ιδιαίτερες και δυνατές γεύσεις τους όπως η περίφημη Βανίλια Μαδαγασκάρης, η σοκολάτα Βελγίου με choco chips, η βραβευμένη με 3 αστέρια, στα Great Taste Awards, Grand Cru chocolate, η μαστίχα ροζ πιπέρι, το lemongrass, η μέντα με choco chips, το σορμπέ cassis, το σορμπέ από σοκολάτα Valrhona, η νέα γεύση ταχίνι-μέλι. Η λίστα των 80 γεύσεων δεν τελειώνει ποτέ … γιατί δεν είναι ποτέ η ίδια! Γεύσεις βραβευμένες από διεθνείς φορείς που επιβραβεύουν και επιβεβαιώνουν την φιλοσοφία της Kayak, γεύσεις διαχρονικές αλλά και νέες βασισμένες στις τελευταίες τάσεις της παγκόσμιας γαστρονομίας ξεπερνώντας κάθε φαντασία.
Το Κayak στην Καπνικαρέα αλλάζει τον προορισμό του παγωτού στο κέντρο της Αθήνας!

Αν θα υπήρχε μία περίπτωση να προτιμήσω να βρίσκομαι στην καρδιά της Αθήνας, στη γωνία των οδών Μητροπόλεως και Καπνικαρέας, αντί για τις γωνίες της Ντάπιας και του Παλιού Λιμανιού, αυτή θα ήταν μόνο για να βρεθώ στο νέο εγχείρημα του Άκη και της Σαλώμης Σταυρίδου, στο νέο kayak boutique concept store!

Καλορίζικο, να μας πλημμυρίζει πάντα με υπέροχες γεύσεις!!! ?

error: Content is protected !!