ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Καμιά φορά, η προετοιμσία για τις διακοπές είναι καλύτερη και από τις ίδιες τις διακοπές!

Είναι αυτές οι τελευταίες ημέρες του Ιουνίου, που σαν όλα να γίνονται για την προετοιμασία των πολυπόθητων διακοπών. Και όταν λέω “διακοπών”, δεν εννοώ αυτά τα πολύτιμα μεν, μικρά δε διήμερα που κατορθώνουμε να ξεκλέβουμε, και τα οποία απλά προετοιμάζουν το όλο σύστημα για την θερινή του ραστώνη. Ευχάριστα και καλοδεχούμενα φυσικά, τα οποία μάλιστα ξεκινούν λίγο μετά τις διακοπές του Πάσχα, αλλά όχι, εγώ μιλάω για τις πραγματικές, καλοκαιρινές διακοπές του Αυγούστου. Τις μεγάλες. Αυτές που περπατάς ξιπόλητος και χωρίς κινητό. Αυτές που δεν φωτογραφίζεις την κάθε στιγμή σου. Το ξεχνάς, δεν σε αφορά, προτιμάς να την ζήσεις. Αυτές που τα μαλλιά σου μυρίζουν ήλιο και όταν γλείψεις τα χείλη σου έχουν την γεύση από το αλάτι της τελευταίας βουτιάς σου. Αυτές, τις μεγάλες, τις ανέμελες διακοπές. Που ξεχνάς τι μέρα είναι και που δεν σε αφορά καθόλου η ώρα.
Ε, λοιπόν είναι αυτές οι τελευταίες ημέρες του Ιουνίου, που σαν όλα να γίνονται για την προετοιμασία των πολυπόθητων διακοπών. Γράφω για αυτές, προγραμματίζω, ψωνίζω, μιλάω, ζω και αναπνέω για αυτές.
Είναι αυτές οι τελευταίες ημέρες του Ιουνίου, που θέλω να πάρω άλλο ένα μαγιό για την Ελμίνα, που θέλω να δοκιμάσω ένα καινούργιο αντηλιακό, που που φοράω άλλο ένα βραχιόλι με κοχύλια, που επισκέπτομαι για άλλη μία φορά το New Laser της Νατάσας Μπρεζάτη για να ελέγξει και να με διαβεβαιώσει πως θα περάσω άλλο ένα ανέμελο καλοκαίρι, χωρίς ούτε ίχνος ανεπιθύμητης και ενοχλητικής τριχοφυΐας.

Η Νατάσα, εκτός από guru της ομορφιάς και της απόλυτης εμπιστοσύνης μου, εκτός του ότι είναι φίλη, του ότι οι κόρες μας φοιτούν στο ίδιο σχολείο, και που μάλλον αυτό προβλέπεται να είναι το τελευταίο μας ραντεβού πριν χωρίσουμε για τις καλοκαιρινές μας διακοπές (εκτός αν διαγνώσει κάποια έκτακτη ενυδάτωση μετά το σκι), θα τσεκάρει το πόσο βελούδινη (ή όχι) είναι η επιδερμίδα μου, και αν χρειάζομαι laser (ή όχι) πριν φύγω για διακοπές, όπου το πιο επίσημο ένδυμα, θα είναι το μαγιό!
Χθες μεσημέρι, καμαρωτή με το πιο πρόσφατο μαύρισμα μου και φορώντας το πιο καλοκαιρινό -γεμάτο ιβίσκους και περικοκλάδες- φόρεμα μου, επισκέφθηκα την φίλη μου, η οποία, με το μαγικό της laser έκανε τον τελευταίο έλεγχο, πως όλα θα κυλήσουν υπέρ άλλου ένα ανέμελου καλοκαιριού μου.

Ο όρος λέιζερ (laser) προέρχεται από το αγγλικό ακρωνύμιο Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation που αποδίδεται στα ελληνικά ως ενίσχυση φωτός με εξαναγκασμένη εκπομπή ακτινοβολίας και καλύπτει τόσο τις συσκευές που την παράγουν όσο και την αντίστοιχη ακτινοβολία. Τα λέιζερ παράγουν συμφασικό, μονοχρωματικό φως (δηλαδή φως με συγκεκριμένο μήκος κύματος & χρώμα), το οποίο διαδίδεται σε μία συγκεκριμένη κατεύθυνση, σχηματίζοντας στενές δέσμες. Όμως…. Όμως υπάρχουν λέιζερ και λέιζερ. Γνωστό…
Με εξουσιοδότηση από τον αμερικανικό κρατικό οργανισμό FDA που εγγυάται την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα, η πρωτοποριακή τεχνολογία που διαθέτει το κέντρο New Laser της Νατάσας Μπρεζάτη εξασφαλίζει την 0ριστική απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε πρόσωπο και σώμα, τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες.

Χθες το μεσημέρι, σε άλλο ένα σύντομο break από τις υποχρεώσεις για να πάω στο New Laser της Νατάσας Μπρεζάτη, α ξαπλώσω αναπαυτικά στο κρεβάτι του laser, να διαβάσω δύο-τρεις σελίδες από το αγαπημένο μου βιβλίο, όσο η φίλη μου ελέγξει πως θα περάσω άλλο ένα ανέμελο καλοκαίρι…

“Ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουμε απευθύνεται σε όλα τα δέρματα, ακόμα και στα μαυρισμένα όπως το δικό σου…” μου λέει η Νατάσα Μπρεζάτη σε ένα από τα αναπαυτικά κρεβάτια εργασίας του New Laser Natassa Brezati, καθώς προετοιμάζει σχολαστικά το δέρμα μου για αποτρίχωση και συνεχίζει “Εν αντιθέσει με τα περισσότερα laser που απαιτούν μη μαυρισμένη επιδερμίδα…”.

Γιατί στο New Laser Natassa Brezati? Καταρχήν γιατί είναι ασφαλής! Η αυξημένη διεισδυτικότητα στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος και η ενσωματωμένη ψύξη που διαθέτει ο εξοπλισμός εξασφαλίζουν θεαματικό και ανώδυνο αποτέλεσμα χωρίς ερεθισμούς.
Γιατί η μέθοδος είναι γρήγορη και αποτελεσματική,  με εγγυημένα από το FDA μηχανήματα που επιτυγχάνουν μόνιμη καταστροφή των τριχοθυλακίων.
Γιατί είναι ασφαλής και αποτελεσματική για κάθε χρωματότυπο δέρματος, κατά συνέπεια μπορεί να εφαρμοσθεί και τους καλοκαιρινούς μήνες, γεγονός από μόνο του μοναδικό!
Επίσης, απευθύνεται για κάθε τύπο τρίχας από τη σκούρη μαύρη έως την ξανθιά αλλά -το σημαντικότερο- και την άσπρη.


Στo New Laser Natassa Brezati η αποτρίχωση με laser είναι εφικτή όλους τους μήνες του χρόνου. Τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που διαθέτει το κέντρο παρέχουν φίλτρα προστασίας για τις ιδιαίτερα μαυρισμένες επιδερμίδες εως τα φυσικά σκούρα δέρματα. Επιπλέον, τα σύγχρονα μηχανήματα – πλατφόρμες- διαθέτουν πολλά μήκη κύματος τα οποία χρησιμοποιούνται ανάλογα το χρωματότυπο και προστατεύουν το δέρμα.
Δεν ξέρω πότε θα φύγετε εσείς για διακοπές, Ιούλιο ή Αύγουστο, πάντως πάρτε τηλέφωνο την Νατάσα στο 21 0805 0877, ξεκινήστε πριν φύγετε την πρώτη συνεδρία και εμπιστευτείτε την τυφλά!

Καλημέρα! xxx

error: Content is protected !!