ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Καλοκαιρινό σινεμά στη Φιλοθέη…

Δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερη πρόταση για όσους παραμένουν στην Αθήνα σήμερα το βράδυ. Θερινό σινεμά στην Φιλοθέη -το καλύτερο της Αττικής by far-, σε επίσημη πρώτη προβολή, και για καλό σκοπό. Σήμερα Τετάρτη λοιπόν, στο σινεμά «Φιλοθέη», στις 9 το βράδυ, πραγματοποιείται η avant premiere της ταινίας «Γεννημένοι ξανά» με τους  Πενέλοπε Κρουζ, Εμίλ Χιρς και Τζέιν Μπίρκιν.

ok

Την ταινία προσφέρει ευγενικά  η  Σπέντζος Φιλμ ώστε να ενισχύσει το έργο της Φιλοζωικής Ένωσης Προστασίας Αδέσποτων του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού (ΖΩ.ΦΙ.ΨΥ.).
Η εκδήλωση «Πάμε σινεμά, βοηθάμε τα αδέσποτα» γίνεται για 3η συνεχή χρονιά, και το σύνολο των εσόδων θα διατεθούν για τις ανάγκες των αδέσποτων ζώων του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.
Η  ΖΩ.ΦΙ.ΨΥ. μεριμνά για τη στείρωση, περίθαλψη, φιλοξενία και υιοθεσία των αδέσποτων ζώων, αλλά και την ενημέρωση και εκπαίδευση των κατοίκων του Δήμου. Στόχος της Ένωσης είναι να βρεθούν κατάλληλες οικογένειες που θα υιοθετήσουν τα αδέσποτα και εγκαταλειμμένα ζώα και έτσι να μειωθεί δραστικά ο αριθμός τους.
Πληροφορίες / κρατήσεις στo τηλέφωνο: 210 68 34 550
Προσκλήσεις -των 10 ευρώ- θα διατίθενται και σήμερα το βράδυ στο σινεμά «Φιλοθέη».

Special tip: Αν το σκυλάκι έχει ξαναπάει σινεμά και αντέχει στο ξενύχτι, μπορείτε να το πάρετε μαζί σας, είναι καλοδεχούμενο, το έχω πάρει μαζί μου στο παρελθόν, σε αντίστοιχη εκδήλωση  “Πάμε σινεμά, βοηθάμε τα αδέσποτα”…

error: Content is protected !!