Μια ιδιαίτερη βραδιά γευσιγνωσίας είχαν την ευκαιρία να ζήσουν, οι εκλεκτοί καλεσμένοι από την Αθήνα και το Μονακό, στον υπέροχο κήπο του NATU Restaurant, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας στην Κηφισιά και αποτέλεσε τον ιδανικό «κόμβο συνάντησης» για τους λάτρεις του vegan menu.
H ομάδα του Crudo επιμελήθηκε το catering και δημιούργησε το απόλυτο fine dining για τους καλεσμένους της ξεχωριστής αυτής βραδιάς, μέσα από τις ιδιαίτερες γεύσεις και υφές του plant based μενού της.
Φωτογραφίες: Papadakis Press