Επίσημη πρώτη για το limited edition Ultimate Barrel Aged Negroni Batch II!

14/07/2022 • LIFESTYLE

Mία ιδιαίτερη βραδιά, αφιερωμένη στους λάτρεις του Negroni διοργάνωσε το Bombay Sapphire premium Gin στο Β restaurant του Βυζαντινού Μουσείου, όπου o Γιάννης Κέδες, καταξιωμένος mixologist και ιδιοκτήτης του Vogatsikou|3, παρουσίασε για πρώτη φορά το limited edition Ultimate Barrel Aged Negroni Batch II.

Νικόλαος Ζεïμπέκης (Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας & Εθελοντισμού), Σωκράτης Δημητριάδης (Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής), Άγγελος Χαριστέας (Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης)

Tammy Jones, Πετιούλα Κατσάρκα

Σοφία Σταγκίκα, Λήδα Παπαδοπούλου, Χριστίνα Λυμπεροπούλου

Ο επιδραστικός bartender μαζί με την ομάδα του, υποδέχτηκε στο Β Restaurant, τους εκλεκτούς καλεσμένους, δίνοντας τους την ευκαιρία, σε συνεργασία με το Bombay Sapphire, να ζήσουν ένα ξεχωριστό tasting experience και να εξερευνήσουν τον τρόπο με τον οποίον διαμορφώνονται τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και αρώματα του Ultimate Barrel Aged Negroni Batch IΙ.

Bombay Sapphire event in action

Πρόκειται για ένα εκλεπτυσμένο κοκτέιλ πλούσιο σε γεύση, δυνατό και με μεγάλη επίγευση. Προκύπτοντας μέσα από τη διαρκή αναζήτηση και τον πειραματισμό, το Ultimate Barrel Aged Negroni Batch II του Γιάννη Κέδε και της δημιουργικής ομάδας του Vogatsikou | 3, είναι μια παραλλαγή του κλασικού κοκτέιλ, με βάση το Bombay Sapphire premium gin (43%) αναμειγμένο με ένα πικρό, αλλά αρκετά βοτανικό Martini bitter κι ένα μίγμα από γλυκά βερμούτ.

Γιάννης Κέδες (Mixologist), Πετιούλα Κατσάρκα, Τάσος Κατσάρκας

Στη συνέχεια έγινε παλαίωση του μίγματος στο οινοποιείο Τέχνη Οίνου μέσα σε βαρέλι βελανιδιάς, χωρητικότητας 225 λίτρων, στο οποίο πριν είχε φιλοξενηθεί κρασί Chardonnay, και παραμένοντας σε συγκεκριμένες συνθήκες υγρασίας και θερμοκρασίας για δέκα ολόκληρους μήνες, το μίγμα ανέδειξε αρώματα ανανά, passion fruit και λίτσι.

Νίκος Τσιαπάρας, Μιτς Νάτσιος

Δημήτρης Τσακούμης (co-founder Do It For Fun PR), Άγγελος Χαριστέας (Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης)

Τίμη Μουφτόγλου, Χριστίνα Κανατάκη

Το limited edition Barrel Aged Negroni με βάση το Bombay Sapphire premium gin απόλαυσαν -για πρώτη φορά μετά το άνοιγμα του βαρελιού- οι καλεσμένοι, ανάμεσα στους οποίους ήταν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης όπως ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Άγγελος Χαριστέας, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας & Εθελοντισμού, κ. Νικόλαος Ζεϊμπέκης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, κ. Σωκράτης Δημητριάδης και γνωστοί επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι, φίλοι και συνεργάτες του Vogatsikou|3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons