
Μία καλή ημέρα…Που ξεκινάει στο μαρμάρινο τραπέζι, κάτω από την πέργκολα με τις βοκαμβίλιες…
Με φίλους αγαπημένους, τα παιδιά μας και άλλους φίλους των παιδιών μας.
Φτιάχνουμε τους πρώτους Ristretto, Arpeggio και Dharkan, η μυρωδιά του Nespresso φλερτάρει γλυκά αλλά έντονα με αυτή των βασιλικών στα πιθάρια, εξιστορούμε τα όνειρα μας…
Στην παρέα έρχεται και ο Άργο, τον υποδέχεται η Δάφνη μας, τον κερνάμε και αυτόν, εμείς τσιμπολογάμε φρέσκα φρούτα από τον Τσάνα, τυρί από την Τραχιά, και όλα όσα έχω επιλέξει από την Boulangerie Patisserie “Frank Ze Paul”, από τα πιο φρέσκα και διαλεχτά υλικά.

Στην παρέα έρχεται και ο Άργο, το πανέμορφο Weimaraner της Μάρσιας, και εγώ αυτόματα νοιώθω ως άλλη…Γκρέις Κέλυ…
Φτιάχνουμε κρουασάν με σπιτική μαρμελάδα φράουλα, brioche και κουλούρια Θεσσαλονίκης και επιλέγουμε σε ποια παραλία θα πάμε σήμερα.