ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Καιρός για κάλτσα – σαγιονάρα!

Ποιος να μας το έλεγε και αυτό, αλλά από την άλλη, και πόσα άλλα ποιος να μας τα έλεγε, λίγους μόλις μήνες πριν, και να τον πιστεύαμε. Σε κάθε περίπτωση, ας κρατήσουμε το θέμα σε στιλιστικό -και γιατί όχι, και σε χιουμοριστικό– επίπεδο, γιατί αλλιώς, ώρες να είχαμε να λέγαμε. Μετά την απέλαση της χοντρής παντόφλας πεζοπορίας, που την υιοθέτησε έως και ο Οίκος Chanel, το καλοκαίρι που μας πέρασε, έφτασε και o συνδυασμός της κάλτσας με ανοιχτό παπούτσι, ο οποίος φαίνεται να είναι και πιο επίκαιρος από ποτέ. Την αρχή την έκαναν οι νέες, πολύχρωμες κάλτσες από τη Havaianas, που όσοι αντιλαμβανόμαστε την χιουμοριστική τους διάθεση, μας δίνουν τη δυνατότητα να φοράμε τις αγαπημένες μας σαγιονάρες όλο το χρόνο.


Λοιπόν, οι κάλτσες έχουν επίσης χώρισμα μεταξύ των δύο πρώτων δαχτύλων, ώστε να εφαρμόζουν τέλεια όταν τις φοράτε μαζί με τις σαγιονάρες σας και διαθέτουν αντιολισθητικό πάτο από καουτσούκ για ακόμη πιο σταθερή αίσθηση σε κάθε σας βήμα. Εξίσου εύκολα μπορούν να φορεθούν φυσικά και με τη συλλογή Havaianas slides.
Μπορεί να ακολουθείτε πιστά τις τάσεις της μόδας και να επιλέξετε να τις φορέσετε στις καθημερινές σας βόλτες στην πόλη ή να προτιμάτε την άνεση των Havaianas στη ζεστασιά του σπιτιού σας. Ότι και αν σας εκφράζει καλύτερα, το μόνο σίγουρο είναι ότι φέτος το χειμώνα θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε το δικό σας στυλ εντός και εκτός σπιτιού!
Δεν υπάρχει πλέον λόγος να κρύβετε τις Havaianas σας στην ντουλάπα με τα καλοκαιρινά.. Απλά βάλτε ένα ζευγάρι κάλτσες Havaianas και φορέστε τις όλο το χρόνο.

error: Content is protected !!