ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Και που δεν πήγα χθες, και τι δεν ανακάλυψα, και τι δεν έχω να σας δείξω…

Χθες ήταν μία από εκείνες τις ημέρες που κάθομαι γύρω στις 7 το πρωί στον υπολογιστή μου και γράφω έως τις 7 το απόγευμα, ασταμάτητα. Και όταν λέω “ασταμάτητα” κυριολεκτώ, οι μόνες στιγμές που σταματούσα το γράψιμο ήταν για να ανεβάσω ύλη στο Fay’s Control, και για να επιλέξω το φωτογραφικό υλικό του Δημήτρη Πανουλή από το προχθεσινό press event του The Pop Up Project. Και μιλάμε για πάνω από 1.000 φωτογραφίες…
Ε, λογικό ήταν, εκεί γύρω στις 19.30′ όταν επέστρεψε και ο Νικόλας σπίτι, να μην αντέχω να ανταποκριθώ σε καμία από τις υπέροχες χθεσινές προσκλήσεις, αλλά συγχρόνως να μου επιβάλλεται και ένα ευχάριστο break.
Και κάπως έτσι βρέθηκα στο Pop Up Shop της Melivia και της Ανθής Ζήση, στο νούμερο 5 της Στρατήγη, στο Ν. Ψυχικό, και αμέσως μετά στο detox party της Ρένας Φλεβαράκη, ακριβώς απέναντι από την Αβάνα.
Εκεί, όπου και οι δύο αγαπημένες μου οικοδέσποινες είχαν συγκλονιστικές εκπτώσεις στις υπέροχες συλλογές τους!
Και τι δεν ανακάλυψα, και τι δεν έχω να σας δείξω!

Follow me…

Πρώτη στάση στο νούμερο 5 της Στρατήγη, στο Ν. Ψυχικό και στο Melivia, όπου οι συλλογές του συνεχίζουν να ανανεώνονται, σε προσφορές από 30%-80%!!!

Και εκεί συναντώ -για άλλη μία φορά- την -oh, so chic!- Ελένη Στασινοπούλου -aka Elenista-, η οποία έκανε -για άλλη μία φορά- τις εκπληκτικές της αγορές από τις συλλογές του Melivia και της Ανθής Ζήση…. Γενικά να ξέρετε, ψωνίζουμε όπου ψωνίζει η Ελένη…Νόμος!

Και με το που μπαίνω, ξεχωρίζω αμέσως αυτό το μοναδικής αισθητικής φόρεμα. Που ξέρω κιόλας που θα το φορέσω. Σε 1000+2 περιπτώσεις…

Oh, so chic!!! Fabianna Filippi, Ermanno Scervino, ERES, Chloe Mare, Charo Ruiz Ibiza ,Flavia Padovan, JPGaultier Soleil, Kristina Ti, Gaetanno Navarra, Twin Set, Kristensen du Nord,Stefano Mortari, Rafaella d’Angelo, Clube Bossa, Miranda Konstantinidou, M+FGirbaux, Mali Parmi, Sissi Rossi, Emanuella Caruso, Sing.Morisson, Pretty ballerina, Repetto, είναι μερικοί από τους Οίκους που μπορείτε να βρείτε στο Melivia!

Κάθε φορά που έρχομαι εδώ, πάντα ανακαλύπτω και κάτι καινούργιο…

… Σε άκρως ελκυστικές τιμές!

Ξέρετε τώρα εσείς… Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος έρχεται…

Και η Συλλογή raffaela d’angelo είναι ό,τι πιο chic για να έχουμε μαζί μας στις κοντινές ή πιο μακρινές αποδράσεις μας…

Αν σας θυμίζουν κάτι αυτά τα μικρά έργα τέχνης, είναι γιατί ίσως τα έχετε δει να τα φορούν μία-δύο ελληνίδες tycoons (καταλάβατε εσείς) και άλλες τόσες celebrities του Hollywood. Ε, η Ανθή Ζήση έχει κάποια κομμάτια και για εμάς, σε τιμές -40%!

Μετά την επιτυχία που γνωρίζει το Melivia και η Pop Up εκδοχή του, η οικοδέσποινα του αποφάσισε να παρατείνει λίγο ακόμα την εδώ παραμονή της. Η Ανθή σας περιμένει με τις πιο κομψές επιλογές που έχει ξεχωρίσει μόνο για εμάς!

Συνεχίζεται… 🙂 

error: Content is protected !!