ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Και μετά έρχεσαι εδώ και σκέφτεσαι “δεν θα ήθελα να βρίσκομαι πουθενά αλλού στον κόσμο…”

“Αγάπη έχω έρθει για 24 ώρες και μένω δίπλα στο Μουσείο της Ακρόπολης, είδα πως πήγες για φαγητό τις προάλλες, είναι τόσο συναρπαστικό όσο το έδειξες? Να πάω?” είναι το Instagram PM της παλιάς συμμαθήτριας και κολλητής μου, της Αλίκης, η οποία ζει στο Λονδίνο και επισκέπτεται συχνά πυκνά την Αθήνα για λίγες ώρες, και το οποίο μου θύμισε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, και το μαγικό δείπνο κάτω από τη σκιά -ή μάλλον κάτω από το μοναδικό φως- της Ακρόπολης. Το θυμάμαι πριν βρω τα κατάλληλα λόγια να της απαντήσω, και χαμογελώ.

Follow me…

Ένα μόλις βράδυ μετά τα γενέθλια μου, το πρώτο βράδυ της νέας μου σελίδας. Εκεί, στην ωραιότερη βεράντα της Αθήνας, στο εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης, όπου γνωστοί Αθηναίοι -όλοι φίλοι- από τον χώρο της πολιτικής, των επιστημών, της μόδας και της δημοσιογραφίας, όλοι καλεσμένοι της υπέροχης Κυρίας της Επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων, της Ελένης Αντωνιάδου, ανταποκριθήκαμε σε ένα δείπνο κάτω από τα αστέρια του αττικού ουρανού.

Οικοδέσποινα της βραδιάς η Ελένη Αντωνιάδου

Αγγελος Μπράτης

Δέσποινα Πορτοκάλη, Ελένη Αντωνιάδου

Με θέα τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, τις υπέροχες μελωδίες στο πιάνο, οι καλεσμένοι της βραδιάς είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα εξαιρετικό μενού πέντε πιάτων βασισμένο σε ελληνική κουζίνα που φημίζεται για την παράδοση και την ουσία της και τιμάται απανταχού της γης.

Βράδυ Παρασκευής, κάτω από την μοναδικά φωτισμένη Ακρόπολη, σε μία από τις ωραιότερες βεράντες της Αθήνας!

Ναλίτα Καρρέρ

Γιώργος Παπαβασιλείου, Φώφη Καμποσιώρα

Το ζεύγος Αλέξανδρου και Ρίτας Μωραϊτάκη

Με τον Νικόλα στην αγκαλιά της Ακρόπολης

Θέμα που μονοπώλησε στην παρέα, το πρόσφατο ταξίδι μου στο Κάπρι και όλα όσα συνηγόρησαν ώστε να το κάνουν μαγικό. Ναι μου λείπει, αλλά…

Το “εδώ” και το “τώρα” είναι συναρπαστικό… σκέφτομαι και ανεβάζω αυτή την εικόνα στο Instagram μου

Γλυκές λεπτομέρειες της οικοδέσποινας έκαναν την βραδιά ακόμη πιο ξεχωριστή, αφού θέλοντας να τιμήσει τον διεθνούς φήμης Έλληνα σχεδιαστή Άγγελο Μπράτη που ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους του δείπνου, φόρεσε μια δημιουργία του, ενώ θέλοντας να τιμήσει την επέτειο των γενεθλίων μου φρόντισε να μου κάνει έκπληξη μία υπέροχη τούρτα που συνόδεψε τις ενθουσιώδεις ευχές της παρέας.

Άντε να ξεχάσεις αυτή τη βραδιά…

ΥΓ. “Ναι Αλικάκι μου να πας, το εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης είναι μέσα στις top 5 επιλογές της Αθήνας μας πλέον!” ήταν η απάντηση στην φίλη μου.

Φωτογραφίες: Papadakis Press, Fay’s Control

error: Content is protected !!