ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

It’s ok to be a little obsessed with (white) bags and shoes!

Αδυναμίες. Όλοι έχουμε, εγώ ας πούμε μπορώ να λυγίσω μπροστά σε ένα ζευγάρι καλοραμμένα χειροποίητα παπούτσια και σε μία iconic τσάντα. Ιδίως αν είναι λευκή. Δεν έχω τίποτα πιο αριστοκρατικό από ένα ζευγάρι λευκά πέδιλα, ballet shoes ή Mary Janes και μία λευκή τσάντα. Επίσης έχω αδυναμία στην Ιταλία. Γνωστό. Στη βόρια, στη δυτική, στη κεντρική, στη νότια Ιταλία, λατρεύω στη κυριολεξία αυτή τη χώρα, την οποία φροντίζω να επισκέπτομαι όσο πιο συχνά μπορώ. Ιδίως την Τοσκάνη και την πιο κομψή γειτονιά του κόσμου, που την περιβάλει. Ε, όταν με κάποιον μαγικό τρόπο συνδυάζονται όλες οι παραπάνω αδυναμίες, η συναισθηματική μου κατάσταση μπορεί να αγγίξει τα δυσπρόσιτα όρια της ευτυχίας.

I Shoes To Be Happy!

Η κομψότητα της Coccinelle είναι αδιαπραγμάτευτη και δεν περίμενες εμένα και αυτή εδώ το post για να το μάθεις. Όμως να… Πήγα στο κατάστημα της στον πρώτο όροφο του Golden Hall, και δεν κρατήθηκα να μην σου δείξω τις επιλογές μου…

Η Coccinelle ιδρύθηκε το 1978, κοντά στην πόλη της Πάρμα, από τον Giacomo Mazzieri και θεωρείται ένα από τα πιο γνωστά ιταλικά brands για προσιτές πολυτελείς τσάντες, δερμάτινα είδη και αξεσουάρ.

Η Coccinelle είναι συνώνυμη με την κομψότητα, την εκλεπτυσμένη αστική εικόνα και την υψηλή ποιότητα κατασκευής.

Κάθε προϊόν είναι σχεδιασμένο σύμφωνα με την αυθεντική παραδοσιακή ιταλική χειροτεχνεία. Σχεδιασμένο για γυναίκες, για τον εορτασμό της φυσικής τους αυτοπεποίθησης και της Gioia di Vivere.

Αδυναμίες. Ποιος όμως μπορεί να αντισταθεί μπροστά σε ένα ζευγάρι καλοραμμένα χειροποίητα παπούτσια ή σε μία iconic τσάντα? Πήγαινε στο κατάστημα της Coccinelle στον πρώτο όροφο του Golden Hall και θα ταυτιστείς…

error: Content is protected !!