ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Fouchia or lime?

Ε καλά, με ξέρεις τώρα εμένα πόσο αγαπάω τα μαντό, και ένα γρήγορο πέρασμα από το instagram μου, θα το επιβεβαιώσει. Midi ή maxi, σε βαρύ βελούδο ή σε αέρινο, λεπτεπίλεπτο μετάξι, θα με δεις να τα φοράω σε χίλιους και δύο συνδυασμούς, από jeans και sneakers στο πρόσφατο ταξίδι μου στο Μαρόκο, και με βαμβακερά παντελόνια ή με μακριές πλισέ φούστες στο Μιλάνο έως με slip dresses σε κάποιο ανοιξιάτικο garden party. Ναι, μου αρέσουν πολύ, και είναι σαφέστατα μία από τις επιλογές της γκαρνταρόμπας που που μπορεί να αναδείξει ένα εντελώς basic σύνολο σε ένα μοναδικά memorable look. Και υπάρχουν και τα μαντό που τα φοράς σαν άλλο δέρμα. Πάνω από το μαγιό σου στην παραλία, με ένα φανελάκι στο νησί, γυμνή μέσα στο σπίτι, πάνω από οτιδήποτε στην κυριολεξία, κάθε ώρα της ημέρας. Ε αυτό ακριβώς είδα στην βιτρίνα του Funky Buddha, το Σάββατο το πρωί στο Golden Hall και η ερώτηση που έκανα κατευθείαν στον Νικόλα πριν προλάβω να μπω μέσα να το δοκιμάσω ήταν: «Fouchia or lime?»

Συνεχίζοντας να παραμένει πιστή στο όραμά της να παρέχει στο κοινό της την απόλυτη εμπειρία αγορών, η Funky Buddha δημιουργεί ένα περιβάλλον που αναδεικνύει τις ανδρικές και γυναικείες συλλογές μέσα σε έναν απόλυτα ιδανικό συναρπαστικό χώρο.

Με σύγχρονα συστήματα προβολής προϊόντων και δυναμικό visual merchandising, το νέο κατάστημα αποτελεί έναν “storyteller” που αναδεικνύει τη φιλοσοφία της εταιρείας.

Με ήπιες φόρμες και ένα ήσυχο περιβάλλον που διαμορφώνεται από τα χρώματα και τα υλικά, το νέο αυτό κατάστημα δημιουργεί μια μοναδική εμπειρία αγορών, η οποία θέλει (και τα καταφέρνει) να σε κρατήσει αρκετή ώρα για να δοκιμάσεις όλα αυτά τα items που θα ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα σου.

Αυτό το περιβάλλον αναδεικνύει τη ζωή, τη μουσική, τις εικόνες, τη βιωσιμότητα και τα ταξίδια – τις αξίες που αγαπά και υιοθετεί η Funky Buddha, καθιστώντας τη μοναδική στο είδος της. Πως να μην με αντιπροσωπεύει απόλυτα?

Για την ιστορία… «Και τα δύο χρώματα ήταν η απάντηση του».

error: Content is protected !!