ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

It’s a boy!!!!

Χθες το απόγευμα γεννήθηκε ο Ίωνας! Ο τρίτος γιος του Μιχάλη και της Αθηνάς

b8592d67b967a039b1d0141be84bafc0Καλά τώρα, μεταξύ μας, ο τίτλος και τα μπαλόνια “It’s a boy!”, που τον συνοδεύουν, έχουν καθαρά συμβολικό και τυπικό χαρακτήρα αφού, εννοείται πως όλοι γνωρίζουμε πια, από τους πρώτους μήνες της κύησης το φύλο του παιδιού.
Παρόλα αυτά, πάντα η άφιξη του παιδιού αποτελεί μία ευχάριστη έκπληξη -έστω κι αν το περιμένουμε από στιγμή σε στιγμή-, και πάντα μας βρίσκει απροετοίμαστους ως προς το δώρο. Μυστήριο αποτελούν και τα δύο…
Anyway, χθες το βράδυ , την έβγαλα στο internet. Και στο site του tilltwelve.com ψάχνοντας το σωστό δώρο για τον Ίωνα.
Η πείρα μου μου έχει διδάξει να μην στρέφομαι προς σεντόνια, πετσέτες και παπλωματάκια, μιας και πάντα η μητέρα έχει φροντίσει για όλα αυτά-πόσο μάλλον στο τρίτο της αγόρι-, ενώ αν δεν γνωρίζουμε επακριβώς την διακόσμηση του δωματίου του παιδιού, και όλη την “προίκα” του, μπορεί να επιλέξουμε κορυφαία παραφωνία.
Επίσης, συνήθως επιλέγω ρουχαλάκια από έξι μηνών και πάνω. Καταρχήν, τους πρώτους μήνες το newborn την “βγάζει” με φορμάκια ύπνου. Επίσης, όλοι μα όλοι οι κολλητοί και πρωτίστως οι συγγενείς έχουν φροντίσει εδώ και μήνες για την αρχική γκαρνταρόμπα του, που συνήθως οι ετικέτες της αφορούν την ηλικία 0-6 months.
Τέλος, το έχω ξανά γράψει, προσπαθώ να αποφύγω το κλισέ του “μπλε”-“ροζ. Όσο μπορώ…
Με μία από αυτές τις επιλογές θα πάω το απόγευμα στην κλινική να ευχηθώ…
Καλώς ήρθες Ίωνα στην παρέα μας!

 

error: Content is protected !!