ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

«ΕΙΟ Grand Prix 2016» στον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε ο αγώνας ιππασίας «ΕΙΟ Grand Prix 2016», που διοργάνωσε για άλλη μία χρονιά ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος, στις εγκαταστάσεις του, στον Παράδεισο Αμαρουσίου. Το ΕΙΟ Grand Prix 2016 είναι ο τρίτος και πιο σημαντικός αγώνας της σειράς ΕΙΟ EVENTS 2016. Μεγάλος νικητής του «ΕΙΟ Grand Prix» αναδείχθηκε o Κωνσταντίνος Παπαθανασίου με τον Secret Prince. Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους σε Grand Prix της σειράς EIO EVENTS 2016! Στο βάθρο ανέβηκαν, στη 2η θέση ο Angel Niagolov που ίππευσε τον Gideon και στην 3η θέση ο Stoyan Kitarovski που αγωνίστηκε με τον Ludowig. Τα έπαθλα στους νικητές απένειμε ο κ.Νικόλαος Μακρόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική».

Ο ΧΡΥΣΟΣχρυσός Ολυμπιονίκης Ulrich Kirchhoff με τον κύριο ΣΠΥΡΟΣ ΦΩΚΑΣ

Ο ΧΡΥΣΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ URLICH KIRCHHOFF ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΦΩΚΑ

Για πρώτη φορά στα ΕΙΟ EVENTS, το αγώνισμα EIO GP 2016 καλύφθηκε τηλεοπτικά και θα μεταδοθεί σε υψηλή ευκρίνεια αποκλειστικά από τον OTE TV, την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου στις 9 μ.μ., στο κανάλι OTE SPORT 6 HD. Επίσης για πρώτη φορά στα ΕΙΟ EVENTS συμμετείχε ένας Ολυμπιονίκης! Ο Ulrich Kirchhoff, χρυσός Ολυμπιονίκης το 1996 στην Ατλάντα αναδείχθηκε νικητής του «Αγωνίσματος 5 – 1,25 μ.». 

Η διοργάνωση των ΕΙΟ EVENTS δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την πολύτιμη στήριξη των χορηγών. Σε ένδειξη αναγνώρισης της μεγάλης τους συνεισφοράς, ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος τίμησε στο πλαίσιο των αγώνων τους χορηγούς του για το 2016 και τους απένειμε ένα συλλεκτικό αναμνηστικό το οποίο σχεδιάστηκε ειδικά για την περίσταση και κατασκευάστηκε σε περιορισμένο αριθμό. Τα συλλεκτικά δώρα απένειμε ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου κος Θρασύβουλος Δάλλας.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΔΑΛΛΑΣ ( ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΠΠΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ) ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΔΑΛΛΑΣ, ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΔΑΛΛΑΣ ( ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΠΠΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΡΙΝΟΣ

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΔΑΛΛΑΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΡΙΝΟΣ

Στη βράβευση των χορηγών παραβρέθηκαν: ο κος Νικόλαος Μακρόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική», ο κος Αλέξανδρος Πρίνος, εκπρόσωπος των MediPrinou, η κα Άννα Λεβή, εκπρόσωπος της DUXIANA, η κα Εμμανουέλα Μουσαμά, εκπρόσωπος του Holiday Inn, χορηγού φιλοξενίας των αγώνων, η κα Ελένη Κοκκώνη, μόνιμη υποστηρικτής των αγώνων και ο κ. Κώστας Μπερλής της BERCO. Μεγάλοι χορηγοί των ΕΙΟ ΕVENTS 2016 ήταν επίσης οι εταιρείες LAVIPHARM και OZGORKEY HOLDING, στους οποίους θα αποσταλεί το αναμνηστικό.

ΚΩΣΤΗΣ ΜΠΕΡΛΗΣ ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΘΛΙΝ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ ΛΕΒΙΝΙΑ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΩΣΤΗΣ ΜΠΕΡΛΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΘΛΙΝ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΛΕΒΙΝΙΑ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ

 

error: Content is protected !!