ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Φιλανθρωπική συναυλία της Νίνας Λοτσάρη για την Ακτή Ελεφαντοστού!

Μια ιδιαίτερα συγκινητική εκδήλωση είχαν την τύχη να απολαύσουν όσοι παρευρέθησαν στο ΔΑΚ Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας» την Κυριακή που μας πέρασε. Η βραδιά τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Γλυφάδας, του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων και του Γενικού Προξενείου της Ακτής Ελεφαντοστού και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ενίσχυσης των φιλικών σχέσεων της Γλυφάδας με την αδελφοποιημένη πόλη Kouassi Datekro της Ακτής Ελεφαντοστού. Οι παρευρισκόμενοι παρακολουθήσαν ένα φιλικό αγώνα μπάσκετ ανάμεσα σε επίλεκτους παίκτες της Ακτής Ελεφαντοστού και Έλληνες παίκτες από το Δήμο Γλυφάδας, ενώ δεν δίστασε να μπει στο γήπεδο και ο Δήμαρχος Γλυφάδας, κ. Γιώργος Παπανικολάου, ο οποίος αγκάλιασε την όλη προσπάθεια.

ΜΕΡΩ ΚΕΣΕΣΙΟΓΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΡΙΝΟΣ ΝΙΝΑ ΛΟΤΣΑΡΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΜΕΡΩ ΚΕΣΕΣΙΟΓΛΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΡΙΝΟΣ, ΝΙΝΑ ΛΟΤΣΑΡΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Στη συνέχεια η Νίνα Λοτσάρη μάγεψε το κοινό με την εκπληκτική ερμηνεία της σε τραγούδια τόσο ελληνικού, όσο και ξένου ρεπερτορίου με διευθυντή ορχήστρας τον κ. Παναγιώτη Μπαρμπάτη. Την παρουσίαση της βραδιάς ανέλαβε η ηθοποιός Μαρία Τσαρούχα, ενώ η Μαίρη Μηλιαρέση έκανε απολαυστική περιγραφή του αγώνα μπάσκετ. Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους άνθρωποι του επιχειρηματικού, καλλιτεχνικού και πολιτικού χώρου, ενώ ευγενικοί χορηγοί της εκδήλωσης ήταν: η ATTICA BANK, η εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια, η εταιρεία Medi Prinou, η Raycap, η Ευρωχαρική και η Unipharma.

ΕΛΙΑ ΖΙΑΚΑ ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΝΤΑΡΜΙΝ ΦΥΤΡΟΥ

ΕΛΙΑ ΖΙΑΚΑ, ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΡΟΥΧΑ, ΝΤΑΡΜΙΝ ΦΥΤΡΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΡΟΥΧΑ

ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΡΟΥΧΑ

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑΜΠΟΥΡΑΝΗ

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑΜΠΟΥΡΑΝΗ

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΚΤΗΣ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ( ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ) ΜΑΙΡΗ ΜΗΛΙΑΡΕΣΗ ΟΡΕΣΤΗΣ ΤΣΑΓΚΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕΡΩ ΚΕΣΕΣΙΟΛΓΟΥ

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΚΤΗΣ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΜΑΙΡΗ ΜΗΛΙΑΡΕΣΗ, ΟΡΕΣΤΗΣ ΤΣΑΓΚΛΑ ΚΑΙ ΜΕΡΩ ΚΕΣΕΣΙΟΛΓΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΟΡΕΣΤΗΣ ΤΣΑΓΚΛΑΣ

ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΡΟΥΧΑ, ΟΡΕΣΤΗΣ ΤΣΑΓΚΛΑΣ

Τα έσοδα της εκδήλωσης, θα διατεθούν δια την ανέγερση και τον εξοπλισμό ενός σχολείου στην Ακτή Ελεφαντοστού, όπου τα παιδιά θα μαθαίνουν και την ελληνική γλώσσα και την ιστορία μας, στο πλαίσιο της δράσης της οργάνωσης Ελληνικής Δράσης Αφρικής, που διατηρεί η κα Κεσεσίογλου, για τη διάδοση του ελληνικού πνεύματος και πολιτισμού.

error: Content is protected !!