ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ύμνος στην ομορφιά της Ελληνικής φύσης για την «ΕΛΠΙΔΑ»!

Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη, οι Σχολές Χορού Πωλίνας Γαλοπούλου παρουσίασαν τη χορευτική παράσταση «Μούσα του Χορού, Ελλάδα», μέρος των εσόδων της οποίας θα διατεθούν προς ενίσχυση του έργου του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

filler2
Η προσέλευση του κόσμου ήταν αθρόα και τις δύο μέρες, και τα χειροκροτήματα στο τέλος της παράστασης ενθουσιώδη και παρατεταμένα για τους 200 χορευτές όλων των ηλικιών, μαθητές και μαθήτριες της Σχολής, καθώς και μικρά παιδιά.

filler4
Αξίζει να σημειωθεί ότι η παράσταση αποτελούσε έναν ύμνο στην ομορφιά της Ελληνικής φύσης και όλοι οι συντελεστές της, χορευτές, χορογράφοι και μουσικοί, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να εκφράσουν καλλιτεχνικά την  ελληνικότητα της παράστασης.

filler1
Στην παράσταση εκτός των άλλων συμμετείχαν ο καταξιωμένος ηθοποιός Γιώργος  Κιμούλης, που απήγγειλε ποιήματα Ελλήνων ποιητών στην αρχή του κάθενός από τα τρία μέρη της παράστασης-ποιήματα σχετικά με τη Θάλασσα, τη Γη και τον Ουρανό- και η μεσόφωνος της Λυρικής Σκηνής, Ειρήνη Καράγιαννη, που τραγούδησε σε ένα από τα τρία μέρη της παράστασης.
Τη μουσική σύνθεση έγραψε ο Σταύρος Μαρκόνης και ερμήνευσε ζωντανά  η Ακαδημαϊκή Αθηναϊκή Ορχήστρα, με μαέστρο τον Στάθη Σούλη.
Την παράσταση, εκτός από την Πρόεδρο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, παρακολούθησαν η σύζυγος του Πρωθυπουργού, κυρία Γεωργία Σαμαρά, η κυρία Μιλένα Αποστολάκη, τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, οι κυρίες: Μελίνα Δασκαλάκη, Ρίτα Μωραϊτάκη –Πικρού, Μπέκη Στραβελάκη, Χριστίνα Τσατσάκη, Κέττυ Φιλίππιδου, Βίκυ Φιλίππου, μέλη και φίλοι του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και γονείς των μαθητών και μαθητριών των Σχολών Χορού Πωλίνας Γαλοπούλου.

Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Πωλίνα Γαλοπούλου

Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Πωλίνα Γαλοπούλου

Γεωργία Σαμαρά

Γεωργία Σαμαρά

Μελίνα Δασκαλάκη, Χριστίνα Τσατσάκη

Μελίνα Δασκαλάκη, Χριστίνα Τσατσάκη

Ο Γιάννης και η Βίκυ Φιλίππου με την εγγονή τους

Ο Γιάννης και η Βίκυ Φιλίππου με την εγγονή τους

Ρίτα Πικρού-Μωραϊτάκη, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Κέττυ Φιλιππίδου

Ρίτα Πικρού-Μωραϊτάκη, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Κέττυ Φιλιππίδου

paidia

Μιλένα Αποστολοπούλου

Μιλένα Αποστολάκη

error: Content is protected !!