ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ο Έλληνας Quality Leader of the Year 2013!

Κωνσταντίνος Λαμπρινόπουλος, Ιωάννης Κοττεάκος, Μίλτος Κοζάνης

Κωνσταντίνος Λαμπρινόπουλος, Ιωάννης Κοττεάκος, Μίλτος Κοζάνης

Το βραβείο του «Έλληνα Quality Leader of the Year 2013» απέσπασε ο Country Manager της SCA Hygiene Products, Ιωάννης Κοττεάκος, στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Αριστεία 2013», με το οποίο αναγνωρίζεται για μία ακόμα φορά η έμφαση της εταιρείας στην καινοτομία και την ποιότητα, πάντοτε με σεβασμό στην ελληνική κοινωνία και τους Έλληνες καταναλωτές.

Η συγκεκριμένη διάκριση, η οποία απονεμήθηκε στον κ. Κοττεάκο στο πλαίσιο της 12ης ετήσιας διοργάνωσης των επιχειρηματικών βραβείων της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), αποτελεί μία ακόμα αναγνώριση της επιτυχημένης παρουσίας της SCA Hygiene Products στην Ελλάδα, καθώς ο θεσμός επιβραβεύει τις προσπάθειες της επιχειρηματικής κοινότητας να διασφαλίσει την ποιότητα στη λειτουργία της, καθώς και στα προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό.

Ο  Ιωάννης Κοττεάκος, παραλαμβάνοντας το βραβείο του, ευχαρίστησε θερμά τους διοργανωτές για την τιμητική αυτή διάκριση, ενώ στη συνέχεια σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες  αποχώρησε από την εταιρεία, ο οποίος κατά τη διάρκεια των 14 ετών θητείας του κατάφερε ώστε η SCA Hygiene Products να επιδείξει στην ελληνική αγορά πολύ σημαντικές επιδόσεις.

 

error: Content is protected !!