ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Είμαι κατενθουσιασμένη! Το Spetses mini Marathon υλοποιεί την πρωτοβουλία “Bring A Tree”!

Είμαι κατενθουσιασμένη! Γιατί όταν θέλουμε όλοι μαζί, μπορούμε! Με όση στεναχώρια και απόγνωση και θυμό σας έγραφα εκείνη, την ριμάδα πρώτη ημέρα του Αυγούστου, με αντίστοιχη χαρά και ελπίδα και ενθουσιασμό σας γράφω σήμερα, πρώτη ημέρα του Δεκεμβρίου, αυτές εδώ τις αράδες! Χθες, με πήρε τηλέφωνο η Μαρίνα. Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Spetses mini Marathon Δρ. Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη -aka Μαρινάκι- για να είναι αυτή, η ίδια που θα μου ανακοινώσει τα καλά τα νέα, και να με προσκαλέσει να Χορηγήσω Επικοινωνιακά την όλη ενέργεια! Φυσικά και θα το κάνω. Με όλη μου την δύναμη….

Σε συνέχεια της πρωτοβουλίας του Spetses mini Marathon για την αναδάσωση των περιοχών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού, και έπειτα από τις σχετικές υποδείξεις του αρμόδιου Δασαρχείου και του Δήμου Σπετσών, ορίστηκε ως ημερομηνία δενδροφύτευσης η 4η Φεβρουαρίου 2018. Η πρωτοβουλία βρήκε άμεση ανταπόκριση από τους συμμετέχοντες και το ευρύ κοινό με τη συγκέντρωση 1200 δενδρυλλίων, τα οποία θα φυτευτούν σε συνεργασία με τη Φιλοδασική Ένωση Αθηνών, την παλαιότερη περιβαλλοντική οργάνωση της χώρας, την εθελοντική δράση του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», καθώς και την αμέριστη βοήθεια των εθελοντών και της τοπικής κοινωνίας.

Ευη Μωραιτίδου, Μαρίνα Κουταρέλλη, Τζέλη Σκαρλάτου

Με αφορμή την οριστικοποίηση της ημερομηνίας δενδροφύτευσης, η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Spetses mini Marathon Δρ. Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη δήλωσε: «Έχοντας ως συμμάχους μας τη Δημοτική αρχή, τους κατοίκους, το ευρύ δίκτυο εθελοντών και τους συμμετέχοντες στο Spetses mini Marathon καλούμε όλο τον κόσμο να βοηθήσει στην υλοποίηση της πρωτοβουλίας αναδάσωσης του αγαπημένου μας νησιού. Θα χαρούμε να σας δούμε όλους εκεί!»

Και πιστέψτε με, από όσα είπαμε χθες με την Μαρίνα, όσοι μας ακολουθήσετε σε αυτό το υπέροχο χειμωνιάτικο Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες, θα ζήσετε μία μοναδική εμπειρία…

Stay tuned, θα σας ενημερώσω για τα πάντα, προς το παρόν, Save the Date!!!

error: Content is protected !!