ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Συνέβη στο Παρίσι και στο μυθικό σκηνικό του Hôtel de Sully!

Όσο η Εβδομάδα Μόδας φέρνει ιδιαίτερο στυλ στις πασαρέλες, η OMEGA άνοιξε επισήμως την Έκθεση “Her Time” στο Παρίσι, στο ιστορικό Hôtel de Sully. Η βραδινή εκδήλωση για τα εγκαίνια της Έκθεσης στη πρωτεύουσα τη Γαλλίας, ήταν ο καλύτερος εορτασμός για την ιστορία της Μάρκας στην δημιουργία εξαιρετικών γυναικείων ρολογιών. Επιπρόσθετα, η OMEGA καλωσόρισε τη Cindy Crawford μαζί με τα παιδιά της, Kaia και Presley, που πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι αποτελούν τους νέους Πρεσβευτές της Μάρκας.

Αποτελώντας μέλος της οικογένειας της OMEGA από το 1995, η Cindy Crawford αποτελεί μια από τις πιο στενές φίλες της OMEGA και έχει διαδραματίσει σπουδαίο ρόλο στη προώθηση και στις εκδηλώσεις της μάρκας για περισσότερα από 20 χρόνια. Για τα εγκαίνια της Έκθεσης στο Παρίσι, η Cindy Crawford εμφανίστηκε επί σκηνής με τον Πρόεδρο και CEO της OMEGA, Raynald Aeschlimann.

Καθώς η Cindy Crawford και ο κ. Aeschlimann μιλούσαν για μερικά από τα διασημότερα ρολόγια OMEGA, τρεις επιπλέον επίτιμοι καλεσμένοι, η Kaia, ο Presley και ο Rande Gerber, προσκλήθηκαν να ανέβουν επί σκηνής. Ήταν η ίδια η Cindy Crawford που παρουσίασε τα παιδιά της και τα καλωσόρισε ως τους νέους Πρεσβευτές της OMEGA, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η πορεία μου με την OMEGA ήταν υπέροχη και ξέρω ότι η Kaia και ο Presley θα απολαύσουν τη συνεργασία με τη Μάρκα τόσο όσο και εγώ. Είναι και οι δυο ταλαντούχοι, ο καθένας με το δικό του μοναδικό τρόπο, και είμαι πολύ περήφανη που θα είναι οι επόμενοι Πρεσβευτές αυτών των υπέροχων ρολογιών».

Μαζί με την ανακοίνωση αυτή αποκαλύφθηκε ένα ιδιαίτερο πορτραίτο ολόκληρης της οικογένειας. Το πορτραίτο αυτό το φωτογράφισε ο διάσημος φωτογράφος Peter Lindbergh, στην παραλία του Malibu και είναι η πρώτη επίσημη φωτογραφία που παρουσιάζει και τα τέσσερα μέλη της οικογένειας, δηλαδή τους Cindy Crawford και Rande Gerber και τα παιδιά τους, Kaia και Presley Gerber.


Παρουσιάστρια της βραδιάς για τα εγκαίνια της Έκθεσης “Her Time”, ήταν η Γαλλίδα ηθοποιός Pauline Lefevre.

 

error: Content is protected !!