ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Better than Sleep!!!

Mία πρόσκληση σε Press Event της Bobbi Brown είναι από μόνη της ένα γεγονός που σου φτιάχνει την μέρα. Ξέρεις πως οι οικοδεσπότες θα σου επιφυλάσσουν ένα πανέμορφο ατμοσφαιρικό σκηνικό, ξέρεις πως θα συναντήσεις φίλες, πως θα μάθεις διάφορα beauty tips που κάνουν την διαφορά, ξέρεις πως όποιες κι αν είναι οι καιρικές συνθήκες της ημέρας, στην Γλυφάδα τα πάντα θα είναι ηλιόλουστα, ναι τα ξέρεις καλά όλα αυτά. Αν η πρόσκληση σου υπόσχεται επιπροσθέτως το launching των new products που είναι …better than sleep, όπως είναι η Hydrating Eye Cream και το Instant Full Cover Concealer, το event κυλάει όπως στα πιο όμορφα όνειρα…

IT’S TOO… “A.M.” FOR ME…

BUT THIS IS BETTER THAN SLEEP!

Και λίγο πριν ξυπνήσεις, νιώθεις και τα μαγικά χέρια του Eliano BiuAssi όπου με ένα άγγιγμα του κάτω από τα μάτια σου, σου χαρίζει ολόκληρο δεκάωρο ύπνου. Έστω κι αν στην πραγματικότητα, το άγγιγμα ήταν της Hydrating Eye Cream και του Instant Full Cover Concealer!

Follow me…

Η Δήμητρα Λαζαράτου υποδέχεται την Νατάσα Θεοδωρίδου, για να την μυήσει σε όλα τα μυστικά της Bobbi Brown…

Mε ένα άγγιγμα του κάτω από τα μάτια σου, σου χαρίζει ολόκληρο δεκάωρο ύπνου. Και εγώ το χρειάζομαι απόλυτα….

Χρυσάνθη Κιτσινέλη

Μαθαίνοντας μυστικά και tips που η Bobbi Brown χαρίζει απλόχερα…

Καλεσμένη στο Press Event για το launching των δύο συγκλονιστικών αυτών προϊόντων, που αν έχεις μάλιστα την τύχη να σου δείξει πως να τα χρησιμοποιείς ο “μάγος” Eliano BiuAssi, Director of Education & Artistry της Bobbi Brown σε Ευρώπη, Αφρική, Middle East και Ινδία, όπως και να’ναι, βοηθάει. Όμως, η αλήθεια είναι πως πρόκειται για το πιο απλό την χρήση concealer που έχουμε δοκιμάσει ποτέ, απλά το τοποθετούμε και το χαϊδεύουμε απαλά, κάτω από τα μάτια. Θα το λατρέψετε!

Thank you Eliano! I really love you!

Η Δήμητρα Λαζαράτου και ο Μάνος Βυνιχάκης, απόλυτα χαλαροί…

The best part of waking up…is still a mystery to me…

My fav color is Bobbi Brown!

Ευφροσύνη Πολυζώη, Δήμητρα Λαζαράτου

Πέπη Σιούτη


Δήμητρα, Μάνος και Πέπη

Φιλιώ Μέτση, Κορίνα Βρούσια

Και ο χρόνος κυλάει υπέροχα…

Κορίνα Βρούσια

Ιλιάδα Κλάγκου

Now I know what is better than sleep!!!

Thank you Bobbi! ♥

error: Content is protected !!