ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Yellow Sub στο The Pop Up Project “Great Things Happen Twice”!

«Be a captain in anything that you do!»
Η Αγγελική και η Ήρα Κοκκώνη, ασχολούνται με την παιδική μόδα από πολύ μικρές. Μεγαλώνοντας μέσα σε μια επιχείρηση που από το 1980 μέχρι σήμερα αποτελεί την πιο αγαπημένη ελληνική μάρκα βρεφικών ειδών, την ΗΡΑ, αποφάσισαν πριν μερικά χρόνια να δημιουργήσουν την δικιά τους σειρά που ονομάζεται Yellow Sub. Η συγκεκριμένη σειρά αποτελεί μια φρέσκια μάρκα βρεφικών και παιδικών ρούχων που εισέρχεται στην αγορά με ένα νέο όραμα. Αυτό είναι το μήνυμα που η ομάδα της Yellow Sub θέλει να μεταδώσει σε όλο τον κόσμο.

Αρκετά με τα στερεότυπα! Όχι πια baby pink και baby blue! H Yellow Sub θέλει περισσότερος χώρος για δημιουργία προσωπικοτήτων που θα αλλάξουν τον τρόπο σκέψης, που θα αλλάξουν τον κόσμο μέσα στον οποίο ζούμε! Και αυτό δεν αποτελεί κλισέ, είναι η απλή αλήθεια. Είναι η φιλοσοφία της Yellow Sub!


Η Yellow Sub ήδη κυριαρχεί στην παγκόσμια αγορά των παιδικών ενδυμάτων, διατηρώντας πάντα τις βασικές αξίες της – ποιότητα, προσιτή τιμή, εξαιρετικός σχεδιασμός!
SO….WELCOME ON BOARD!!!!!

Ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Great Things Happen Twice”, για δύο ολόκληρες ημέρες, Παρασκευή 7 & Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00 το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.
Spread the news & Join us xxx?

error: Content is protected !!