ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Wings στο The Pop Up Project at the Foyer!

Η Wings αποτελεί ένα σύγχρονο, premium made in Greece brand, που υμνεί τη διαχρονικότητα. Με γνώμονα το “καταναλώνουμε λιγότερο, αλλά καλύτερα” και με δέσμευση ως προς την ηθική και βιώσιμη μόδα, η καλλιτεχνική διευθύντρια και ιδρύτρια του brand, Σοφία Ανδριώτη, δημιουργεί εντυπωσιακά χειροποίητα κομμάτια από δέρμα πύθωνα.

Με διακριτική πολυτέλεια, κάθε τσάντα και αξεσουάρ διηγείται τη δική του ιστορία.

Έχουν σχεδιαστεί με απίστευτη λεπτομέρεια, φροντίδα και αγάπη, σαν αποτέλεσμα του υψηλού επιπέδου δεξιοτεχνίας και της μικρής παραγωγής. Κομμάτια με χαρακτήρα, τόσο μοναδικά όσο και τα μοτίβα στο δέρμα του ερπετού, που κάνουν την κάθε δημιουργία αληθινά μοναδική.

Μια ματιά, ένα άγγιγμα είναι αρκετά για να διακρίνετε τη μοναδικότητα της κάθε δημιουργίας που φέρει την υπογραφή της WINGS.

Ολοκληρωμένη τη συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project at the Foyer, στο Foyer του Θεάτρου Παλλάς, όπου σας περιμένουμε να γιορτάσουμε τα φετινά Χριστούγεννα, για πρώτη φορά στο κέντρο της Αθήνας,  στην καρδιά της Βουκουρεστίου και του CityLink, την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου από τις 10:00 το πρωί έως τις 22:00′ το βράδυ.

Let’s Jingle and Mingle Together!

error: Content is protected !!