ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Μαγεία των Χριστουγέννων του Nakas Concept στο The Pop up Project: All I Want For Christmas!

Τα Χριστούγεννα είναι η πιο χαρούμενη περίοδος του χρόνου, αφιερωμένη στους μικρούς αλλά και στους μεγάλους.  Διακοσμούμε τα σπίτια μας, στολίζουμε τα τραπέζια μας , μαγειρεύουμε και ερχόμαστε πιο κοντά με την οικογένεια και τους φίλους μας.

Με τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση δημιουργούμε εορταστική ατμόσφαιρα και δίνουμε μια νότα ζεστασιάς  στους χώρους του σπιτιού μας. Ετοιμαζόμαστε για το οικογενειακό χριστουγεννιάτικο τραπέζι και διακοσμούμε στους χώρους μας με δεντράκια, φωτάκια και δημιουργούμε  τη  ζωντάνια που απαιτούν οι ημέρες αυτές.

Αναζητούμε τα   ωραιότερα αντικείμενα για να δημιουργήσουμε ένα  μαγικό, εορταστικό σκηνικό. Όταν ψάχνουμε  για τα ωραιότερα σερβίτσια ή αξεσουάρ τραπεζιού, τότε η πρώτη επιλογή είναι το Nakas Concept.

 Δημιουργήστε μαγευτική ατμόσφαιρα με τραπεζομάντηλα από φίνα λινά και μεταξωτά υφάσματα σε αποχρώσεις του κόκκινου και του πράσινου, λαμπερά  ποτήρια της Griffe και της Pols Poten,  πορσελάνινα  και κεραμικά σερβίτσια των  γνωστότερων εταιριών από όλο τον κόσμο.


Στα  Nakasconcept μπορείτε να βρείτε πορσελάνες των κορυφαίων εταιριών  Haviland , Mottaedeh, Gien, Raynaud, Ginori, και τα πιο trendy κεραμικά σερβίτσια όπως αυτά της Bordallo Pinheiro.

Επίσης μπορείτε να βρείτε και σπάνια, μοναδικά πανέμορφα κεραμικά αντικείμενα που δημιουργούν καλλιτέχνες που ζουν  σε μικρά χωριά της Ιταλίας, της Πορτογαλίας και της Ισπανίας.


Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή των δώρων. Τα διαλέγουμε με προσοχή και φροντίδα για να ευχαριστήσουμε τον αποδέκτη, οποιασδήποτε ηλικίας. Στο Nakas Concept μπορείτε να βρείτε τα ωραιότερα αντικείμενα για να προσφέρετε. Τα   πιο ευφάνταστα χριστουγεννιάτικα στολίδια,  τα πιο ξεχωριστά παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους και τα πιο ιδιαίτερα δώρα για άντρες και γυναίκες. Ο επισκέπτης των καταστημάτων Nakas Concept μπορεί να βρει μοναδικά είδη εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής από  όλο τον κόσμο. Αντικείμενα από γνωστές εταιρίες ή από μικρούς καλλιτέχνες και χειροτέχνες από διάφορες χώρες.

Πλέον δεν χρειάζεται να ταξιδεύετε για να αναζητήσετε πρωτότυπα αντικείμενα. Αρκεί να επισκεφθείτε τα καταστήματα Nakas Concept στην Κηφισιά, στο Ψυχικό, στο Κολωνάκι ή στη Γλυφάδα ή το online store του www.nakasconcept.gr.

Ολοκληρωμένη τη συλλογή Nakas Concept μπορείτε να την βρείτε στο The Pop up Project All I Want For Christmas που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 09 και το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, στην Κηφισιά.

Let’s Jingle & Mingle Together! xxx

error: Content is protected !!