ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

I Want to Send you a Hug!

Sometimes in life all you need is a hug. No words, no advice, just a hug to make you feel better…

Μία αγκαλιά, αυτό που μας έλειψε πιο πολύ από όλα. Δεν θα μπορούσε να είναι άλλη λοιπόν η ευχή του ιστορικού Φιλανθρωπικού Σωματείου “Παιδιά της Γης”, για το Γούρι που δημιούργησε για τη Νέα Χρονιά. Του Σωματείου που τόσα σας έχω πει για αυτό, από τότε που είχα την τύχη και την χαρά να συμμετάσχω στην διάδοση του μηνύματος και στις προσπάθειες των σκοπών του, που δεν είναι άλλες από την προστασία του Παιδιού σε ανάγκη. Του Φιλανθρωπικού Σωματείου που με τόση αγάπη ίδρυσε την δεκαετία του ’90 η μεγάλη Κυρία της Αθήνας Λήδα Βαρδινογιάννη για να συνεχίσει το σπουδαίο αυτό έργο με τον ίδιο ενθουσιασμό η κινητήριος δύναμη του “Παιδιά της Γης”, η νέα Πρόεδρος του Σωματείου Αθηνά Γιαννούλη-Γουρδομιχάλη.

Φαίη Μπέη, Αθηνά Γιαννούλη-Γουρδομιχάλη

“Μετά από όσα πέρασε η ολόκληρη η ανθρωπότητα λόγω της παγκόσμιας πανδημίας, στο μήνυμα “Αγκαλιά Ξανά” βρήκαμε την πιο απλή, δυνατή, ουσιαστική και οπωσδήποτε αληθινή ευχή που ελπίζουμε όλοι για τη νέα χρονιά”  μου λέει η Αθηνά Γιαννούλη-Γουρδομιχάλη, για το συγκεκριμένο Γούρι, που αγκαλιάστηκε από όλους τόσο πολύ, που η ευχή φαίνεται να βγει πολύ σύντομα αληθινή. “Αγκαλιά Ξανά” λοιπόν και μία χρονιά σαν αυτή που διανύουμε, που η πανδημία  δεν επιτρέπει στο Σωματείο με το πλούσιο φιλανθρωπικό παρελθόν, να διοργανώσει την ετήσια εκδήλωση των φίλων και των υποστηρικτών του, και που οι αγκαλιές μας θα περιμένουν λίγο ακόμη μέχρι να γεμίσουν ξανά, μέσα από το την αγορά αυτού του κοσμήματος που σχεδίασε η talented και αγαπημένη Πουκ Σωτηρίου για τον συγκεκριμένο σκοπό, μπορούμε να στηρίξουμε τη δράση του “Παιδιά της Γης”.


Το κάθε Γούρι κοστίζει 30€ και αν θέλετε να το αποκτήσετε και εσείς, μπορείτε να το παραγγείλετε ηλεκτρονικά ή απλά να δώστε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 210 7214094 και στο email: info@paidiatisgis.gr για να ενισχύσετε το έργο του Σωματείου.
Για τις περιοχές που καλύπτονται από e-shop points, τα προϊόντα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη μέρα μετά από τηλεφωνική συνεννόηση, με εταιρεία courier. Πέρα από το Γούρι που θα παραγγείλετε για εσάς, αγοράστε και για τους φίλους σας, το “Αγκαλιά Ξανά” αποτελεί μία θαυμάσια ιδέα για τα Χριστουγεννιάτικα δώρα σας.
Τρόποι πληρωμής με κατάθεση στο λογαριασμό του σωματείου Alpha Bank  GR1101401070107002002005146

Sometimes in life all you need is a hug. No words, no advice, just a hug to make you feel better…

error: Content is protected !!