ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Βασιλεία στο The Pop Up Project στο Μουσείο Γουλανδρή!

Αν πιστεύετε στην απλότητα αλλά αγαπάτε τις τσάντες και τις μίνιμαλ γραμμές τότε η ΒΑΣΙΛΕΙΑ θα γίνει το απόλυτο, καθημερινό και αγαπημένο σας designer-bag item!
Η δημιουργός της ΒΑΣΙΛΕΙΑ ξεκινήσε να σχεδιάζει τσάντες με αφορμή την υποστήριξη του συλλόγου Ilitominon – Ηλιτόμηνον που αφορά τη φροντίδα των πρόωρων μωρών.
Μέσα από αυτό η σχεδιάστρια βρήκε μοναδική έμπνευση και πάθος για τη δημιουργία τσαντών που πραγματικά έχουν ένα μοναδικό ύφος, στυλ, χρώματα και σχέδια αλλά πάνω απ’όλα πολύ μεράκι!


Σήμερα οι τσάντες ΒΑΣΙΛΕΙΑ έχουν αποκτήσει πιστούς φίλους και φίλες από όλο τον κόσμο ενώ η ίδια μας εντυπωσιάζει κάθε φορά με τις νέες εμπνεύσεις και σχέδια που λανσάρει.


Φέτος, για πρώτη χρονιά θα τη δούμε στο The Pop Up Project που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 & το Σάββατο 8 Ιουνίου, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, όπου θα παρουσιάσει τις καινούργιες καλοκαιρινές τσάντες που ετοίμασε για εμάς! Ιδιαίτεροι συνδυασμοί, πρωτότυπα σχέδια, πρακτικές τσαντες που προσδίδουν στυλ και άποψη κάθε μέρα σε κάθε μας εμφάνιση!
Το αγαπημένο ΜΟΤΟ της ΒΑΣΙΛΕΙΑ; Simple to Style!


Μπορείτε να πάρετε μία γεμάτη γεύση από ΒΑΣΙΛΕΙΑ στο μεγάλο καλοκαιρινό The Pop Up Project που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 & το Σάββατο 8 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, Λεβίδου 13, Κηφισιά!
Spread the news & Join us xxx

error: Content is protected !!