ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H Wings στο The Pop Up Project, 7&8 Ιουνίου, στο Μουσείο Γουλανδρή!

Η συλλογή της wings για το φετινό καλοκαίρι δημιουργήθηκε όπως κάθε φορα με βασικό κριτήριο την υψηλή ποιότητα στα υλικά και τις άριστες τεχνικές κατασκευής των δερμάτινων τσαντών και αξεσουάρ. To εμβληματικό δέρμα πύθωνα σε χρώματα εμπνευσμένα από τα Ελληνικά νησιά κυριαρχεί στη νέα Collection SS2019, με πρωταρχικό κριτήριο την διαχρονικότητα και την εμμονή στην λεπτομέρεια.

Χειροποίητη σε κάθε στάδιο της παραγωγής της, και αυτή η συλλογή της Wings έχει να προτείνει τα πιο φωτεινά καλοκαιρινά χρώματα και νέα must-have σχέδια, πάντα στο πιο ελαφρύ δέρμα, που έχουμε όλοι αγαπήσει. Η designer Σοφία Ανδριώτη για αυτό το καλοκαίρι μας προτείνει γήινα χρώματα αλλά και παστέλ, τους κομψότερους τόνους του μπλε, το κομψό λευκό του Αιγαίου, το έντονο κίτρινο του ηλίου αλλά και τους πιο εκλεπτυσμένους τόνους του ροζ.

Oλοκληρωμένη τη Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο μεγάλο καλοκαιρινό The Pop Up Project που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 & το Σάββατο 8 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, Λεβίδου 13, Κηφισιά!
Spread the news & Join us xxx

error: Content is protected !!