ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Τζίνα Θανοπούλου προκρίθηκε στην κατηγορία Κοινωνικές Επιστήμες των Greek International Women Awards

Η Συμβουλευτική Ψυχολογος Ed.M., M.A., Harvard University σε Παιδιά, Εφήβους, Γονείς, Ζευγάρια, Γυναίκες σε ρίσκο, Τζίνα Θανοπούλου, συνεργάτης του Fay’s Control, μας μιλάει για την υποψηφιότητα της στα GIWA.

Είναι μεγάλη μου τιμή που GIWA με επέλεξε και ήδη ψήφισαν μεταξύ τους ως shortlisted και βρίσκομαι στην τελική δημόσια ψηφοφορία στην κατηγορία του Social Science. Έχω εξειδικευτεί στην Συμβουλευτική Υποστήριξη σε παιδιά & εφήβους με Μαθησιακή Διαφορετικότητα, Διατροφικές Διαταραχές και Συναισθηματικές Αναζητήσεις. Επίσης, έχω εξειδίκευση στη Συναισθηματική Νοημοσύνη και πως αυτή μπορεί να βοηθήσει στην Συναισθηματική Ωρίμανση των Παιδιών και των Γονέων. Εχω την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να έχω συνεργαστεί στενά με τον “Πατέρα” της Συναισθηματικής Νοημοσύνης τον Dr. Daniel Goleman και τον Dr. Η. Gardner δημιουργό της θεωρίας της Πολλαπλής Νοημοσύνης και του Dr. Robert Coles για την θεωρία της “Ηθικής Εξελιξης των Παιδιών”.
Είμαι έγκριτο μέλος της Αμερικανικής Ψυχολογικής Εταιρείας APA και της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Συμβουλευτικής από το 1996, καθώς και Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής.
Εχω βραβευτεί από την Unesco Πειραιώς & Νήσων το 2006  για την προσφορά μου στην Εκπαίδευση στον Εθελοντισμό και στην στήριξη παιδιών με Ειδικές Ανάγκες.
Έχω προσφέρει εθελοντική Συμβουλευτική Υποστήριξη σε οργανώσεις NGO όπου έχω δώσει σεμινάρια και ομιλίες, στο HOME PROJECT που στηρίζει τα ασυνόδευτα παιδιά προσφύγων καθώς και το NGO Just Say No στην οργάνωση κατά της βίας στις γυναίκες.
Επίσης, υπήρξα εθελόντρια και advocate στο Safe Water Sports, στο Make a Wish και στην Οργάνωση Μαζί με το Παιδί.
Είμαι εδώ και 15 χρόνια Μέλος του Δ.Σ. των Αποφοίτων του Harvard UniversityHarvard Αlumni Association  και έχω διατελέσει Γενική Γραμματέας και Αντιπρόεδρος.
Ήμουν 17 χρόνια Διευθύντρια στο Κέντρο Συμβουλευτικής του International School of Athens, ISA και 4 χρόνια ήμουν Διευθύντρια στο Κέντρο Συμβουλευτικής στο American College of Greece, Pierce College. Είμαι μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής του Ελληνικού Ινστιτούτου Ελληνικού Αναλφαβητισμού, GFI του Οικονομικού Πανεπιστημίου.
Έχω κάνει πολλές ομιλίες και έχω δώσει πολλά σεμινάρια στην Ιατρική Σχολή, Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών, Πάντειο Πανεπιστήμιο, Ίδρυμα Θεοχαράκη, Ίδρυμα Νιάρχου, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος και πολλά άλλα.

Εξαιτίας όλων αυτών λόγων με επέλεξε το GIWA στην κατηγορία Κοινωνικής Προσφοράς στο Social Science για το Επιστημονικό & Εθελοντικό μου ρόλο όλα αυτά τα χρόνια και νοιώθω ιδιαίτερα υπερήφανη γι αυτή την επιλογή γιατί Γυναίκες – Επιστημονες- Αθλητριες-Μητέρες με Κοινωνικό ρόλο, που έχουν έχουν προσφέρει έργο η κάθε μια στο δικό της τομέα είναι άξιες επιβράβευσης και να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση για τις νεότερες γυναίκες.
Σε αυτό το link μπορείτε να ψηφίσετε.  Για να είναι έγκυρη η ψήφος σας , χρειάζεται να εισάγετε το ονοματεπώνυμο και το email σας και να ψηφίσετε μία υποψήφια ΣΕ ΚΑΘΕ κατηγορία (12 κατηγορίες) μέχρι την 1η Μαρτίου 2021.
Σας ευχαριστώ για τη υποστήριξη στο έργο μου!!!

Τζίνα Γ. Θανοπούλου, Ed.M., M.A., Harvard University
Συμβουλευτική Ψυχολόγος – Ψυχοεκπαιδευτική Σύμβουλος

Gina G. Thanopoulou, Ed.M., M.A., Harvard University
Counseling Psychologist – Psycho-Educational Counsellor

Tel: +30-210-6744907
Mob: +30-6945-541188
ginagthanopoulou@gmail.com

http://ginagcounseling.com

error: Content is protected !!