ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

2nd GIWA awards : Ξεκίνησε η ψηφοφορία του κοινού για τα διεθνή βραβεία!

169 Ελληνίδες από 13 χώρες παγκοσμίως μοιράστηκαν την ιστορία τους δηλώνοντας συμμετοχή στα Greek International Women Awards. Τώρα, οι γυναίκες που πέρασαν στο τελευταίο στάδιο της διαδικασίας των βραβείων, μπορούν να αναγνωριστούν και να επιβραβευτούν για την πορεία και το έργο τους με τη δική σας ψήφο. Η επιτροπή των Greek International Women Awards, ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη της ψηφοφορίας του κοινού, η οποία θα διαρκέσει μέχρι 1η Μαρτίου 2021.

Η ιδρύτρια και πρόεδρος των GIWA, Σοφία Κωνσταντοπούλου

Το κοινό μπορεί να ψηφίσει μέσο της επίσημης ιστοσελίδας των βραβείων και οι φετινές υπό βράβευση κατηγορίες είναι: Τέχνη και Πολιτισμός (Arts and Culture), Σχέδιο (Design), Επιχειρηματικότητα (Business and Entrepreneurship), Μόδα (Fashion), Οικονομικές Επιστήμες (Finance), Τουρισμός και φιλοξενία (Hospitality), Επιστήμη και Τεχνολογία (Science and Technology), Κοινωνικές Επιστήμες (Social Science), Ναυτιλιακά (Shipping), Αθλητισμός (Sports), Κοινωνική Υπευθυνότητα (Social Responsibility), Young Star Award.

Η εντυπωσιακή συμμετοχή στα βραβεία από γυναίκες εντός και εκτός συνόρων αποδεικνύει ότι οι Ελληνίδες ξεχωρίζουν παγκοσμίως για τις ικανότητες και το έργο τους.
Οι γυναίκες που συμμετείχαν σε κάθε κατηγορία έχουν περάσει από την διαδικασία εποπτείας και ελέγχου της αίτησης τους από την Ernst & Young Greece (EY) και έχουν βαθμολογηθεί από την κριτική επιτροπή των βραβείων. Η κριτική επιτροπή των βραβείων αποτελείται από προσωπικότητες που έχουν ξεχωρίσει στον τομέα τους στην Ελλάδα και διεθνώς και αντιπροσωπεύουν τις αξίες των GIWA: αριστεία, εγκυρότητα, σεβασμός, παραγωγικότητα, υπευθυνότητα, διαφάνεια και ήθος.
Στη τελική φάση της διαδικασίας επιλογής της νικήτριας κάθε κατηγορίας η δύναμη είναι στα δικά σας χέρια. Γνώρισε αυτές τις γυναίκες, πάρε έμπνευση, ψήφισε την καλύτερη και γίνε αρωγός της Ελληνίδας που διαπρέπει διεθνώς.

“Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίζεται και να επιβραβεύεται η δουλειά μου από έναν Οργανισμό που έχει ως σκοπό να τιμά, να ενδυναμώνει και να αναγνωρίζει την προσφορά των Ελληνίδων Γυναικών Επαγγελματιών που προσφέρουν και ηγούνται ώστε όλες αυτές οι ιστορίες να εμπνεύσουν κι άλλες γυναίκες” λέει για την υποψηφιότητα της στα βραβεία GIWA, η γνωστή σχεδιάστρια δερμάτινων χειροποίητων υποδημάτων και αξεσουάρ, Έλλη Λυραράκη

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 11 Απριλίου 2021 σε μία μοναδική διαδικτυακή τελετή απονομής βραβείων.

«Με τιμά πολύ το γεγονός να βρίσκομαι ανάμεσα σε τόσο αξιόλογες γυναίκες, επιτυχημένες και διακεκριμένες στον κλάδο τους διεθνώς. Ο θεσμός αυτός είναι σπουδαίος και εύχομαι να συνεχίσει με επιτυχία για πολλά χρόνια. Οι γυναίκες επαγγελματίες, που έχουν κοπιάσει να ανέλθουν στον κλάδο τους, αξίζουν την προβολή και την στήριξη όλων.» Μένια Κούλη

Τα βραβεία GIWA Powered by Aphrodite Hills που υποστηρίζονται από διακεκριμένες επιχειρήσεις, οργανισμούς και επιχειρηματίες λειτουργούν υπο την αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γενικής Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, Υπουργείο Εξωτερικών, Γενική Γραμματεία Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού, Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών και της Ελληνικής Πρεσβείας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Τζίνα Θανοπούλου, υποψήφια για το βραβείο Greek International Women Awards, στην κατηγορία Social Sciences
Αυτή η η εξαιρετική κυρία κάνει τρομερή δουλειά στο χώρο της Ψυχικής Υγείας Παιδιών, Εφήβων, Ζευγαριών και Οικογένειας καθώς και στο χώρο της Εκπαίδευσης παιδιών με διαφορετικότητα στη μάθηση.
Και δεν είναι μόνο τα πτυχία από το Harvard ούτε η τρομερή εμπειρία που έχει αποκομίσει τόσα χρόνια. Ούτε είναι μόνο τα αμέτρητα σεμινάρια για γονείς πέρα από τις συνεδρίες. Είναι πάνω από όλα η μεγάλη της αγάπη για τα παιδιά και γενικά για τον άνθρωπο. Είναι η μεγάλη της καρδιά που βοηθάει χωρίς ποτέ να σταματά, πάντα με χαμόγελο. Είναι μια πραγματική ψυχολόγος/ θεραπεύτρια και πάνω από όλα μια μάνα για παρα πολλά παιδιά αφού πέρα από τα ίδια βοηθάει και τους γονείς τους. Πόσοι άλλωστε δεν έχουν ευνοηθεί από τα συνεχή σεμινάρια για γονείς;
Αυτή είναι η Τζίνα Θανοπούλου.

Επίσημοι χορηγοί: Powered By: Aphrodite Gills
Χρuσός Χορηγός: Crystal Waters, Αργυρός Χορηγός: Angelica Kavouni cosmetic plastic surgeon, Χορηγός κατηγορίας: Επιστήμη και Τεχνολογίας: Dr.George Papadakis
Process Review χορηγος: EY
Strategic partner: MeXOXO
Πλατφόρμα Βραβείων: Eventora

Χορηγός Επικοινωνίας: Fay’s Control

error: Content is protected !!