ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Τζιά πλημμύρισε με τα χρώματα από τις ακουαρέλες της Όλγας!

Η Όλγα έχει αφήσει πίσω της τους χειμώνες. Ζει μόνιμα στο Ντουμπάι, εκεί όπου ο ήλιος χαρίζει τα ρουφηχτά του φιλιά στην καθημερινότητα της. Από την άλλη, τα καλοκαίρια της Όλγας Κορχανίδη Παπαδοπούλου την έβρισκαν πάντα μεταξύ Σπετσών και Τζιάς, εκεί που την βρήκε και εφέτος. Μόνη διαφορά, πως αυτό το καλοκαίρι, σε αυτά τα δύο πιο αγαπημένα της νησιά πραγματοποίησε και τις εκθέσεις με τις Ακουαρέλες της. Γιατί η Όλγα πάντα ζωγράφιζε, απλά εφέτος αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας, τα υπέροχα χρώματα που επέλεξε για τα μεγάλα καλοκαίρια μας.

Χθες στο Πνευματικό Κέντρο Στυλιανός Ρέστης στην Κορρησία της Τζιάς, ημέρα εγκαινίων της έκθεσης ζωγραφικής της Όλγας Κορχανίδη-Παπαδοπούλου

Follow me…

Μετά την άκρως επιτυχημένη έκθεση που διοργάνωσε τον Ιούλιο στις Σπέτσες, και συγκεκριμένα στον Χώρο Τέχνης του Χρήστου Ορλώφ, η Όλγα Κορχανίδη Παπαδοπούλου -γνωστή και ως “το Ολγάκι μου”– ζωγράφισε εκ νέου -μιας και όλα της τα έργα έγιναν sold out- για την νέα της έκθεση ζωγραφικής, στην Τζιά αυτή την φορά.
Έτσι, χθες βράδυ όπου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης στο Πνευματικό Κέντρο Στυλιανός Ρέστης, στην Κορρησία της Κέας, έσπευσε πλήθος φίλων αλλά και κόσμου όπου παραθερίζει στο νησί, να απολαύσουν τα watercolours της talented φίλης μου, αλλά και να αποκτήσουν έργα από την υπέροχη συλλογή της.


Όσοι βρίσκεστε στο νησί -ή σκοπεύετε να το επισκεφθείτε έως τις 20 Αυγούστου-, η Όλγα θα είναι εκεί, να σας ξεναγήσει στα ελληνικά μπλε, και στα βαθιά μοβ, και στα έντονα κόκκινα, και παιδικά κίτρινα που χρησιμοποιεί για να ζωγραφίσει τις καλοκαιρινές στιγμές μας, που μετατρέπονται σε αξέχαστες αναμνήσεις μας.

Όλγα Κορχανίδη-Παπαδοπούλου, Εύη Λεμού

Τεράζα Τσαντίλη, Μύρινα Τσαντίλη, Νατάσα Ορφανίδου

Ηλίας Παπαηλιού, Μαρία Μαρούλη

Νατάσα Ορφανίδου, Μαρία Μαρούλη, Ντόζια Κορχανίδη

Γιώργος Παπαδόπουλος, Χάρης Δαμπασίνας

Η κόρη του Da Walter, Christiana Fagnioni, με μία φίλη της

Καλή επιτυχία Ολγάκι, να σκίσεις!!! xxx

error: Content is protected !!