ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Σίλια Κριθαριώτη με τον σύζυγο της Νικόλαο Τσάκο στα British Fashion Awards, στο Royal Albert Hall!

London is calling… και η Σίλια Κριθαριώτη «απάντησε» με την πιο δυναμική της παρουσία μέχρι στιγμής στα British Fashion Awards 2021, που πραγματοποιήθηκαν στο Λονδίνο. Οι A-listers κατέφθαναν στο κόκκινο χαλί φορώντας δημιουργίες Celia Kritharioti, η μια πιο εντυπωσιακή από την άλλη, δίνοντας τον παλμό σε μια από τις σημαντικότερες διοργανώσεις μόδας παγκοσμίως, που διεξήχθη και φέτος στο επιβλητικό Royal Albert Hall.

Η Σίλια Κριθαριώτη επέλεξε για τη μαγική βραδιά μια haute couture κάπα από ροζ και μαύρα φτερά που ανέμιζαν στον λονδρέζικο αέρα. Ανοίγοντάς της, αποκάλυψε ένα black & white φόρεμα με μακρύ μανίκι που αναδείκνυε εξαιρετικά τη σιλουέτα της.

Μετά από μια δύσκολη χρονιά για όλους, που ανέτρεψε τα δεδομένα και στη βιομηχανία της μόδας, τα Βρετανικά Βραβεία Μόδας επέστρεψαν με live κοινό και παρουσιαστή τον πάντα πρωτοπόρο Billy Porter σε μια από τις πιο λαμπερές βραδιές του θεσμού, θέλοντας να γιορτάσουν και να επιβραβεύσουν τα ταλέντα εκείνα που ξεχώρισαν παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες. Η διεθνώς καταξιωμένη Ελληνίδα Fashion Designer, έχοντας στο πλάι τις top models και σημαντικές προσωπικότητες της τέχνης και της μόδας, έκλεψε τις εντυπώσεις με τις δημιουργίες της, όπως κάνει κάθε φόρα άλλωστε, σε όποια εκδήλωση και να παρευρίσκεται.

Adriana Lima, Leonie Hanne και Bianca Brandolini, ανάμεσα στα λαμπερά ονόματα που φόρεσαν τις μοναδικές δημιουργίες της Ελληνίδας σχεδιάστριας, η οποία εντυπωσίασε με την εμφάνιση της, συνοδευόμενη από τον σύζυγο της, Νικόλαo Τσάκο που βρίσκεται πάντα δίπλα στις σημαντικές στιγμές της καριέρα της.

Σίλια Κριθαριώτη, Νικόλαος Τσάκος

H σχεδιάστρια επέλεξε για τη μαγική βραδιά μια haute couture κάπα από ροζ και μαύρα φτερά που ανέμιζαν στον λονδρέζικο αέρα. Ανοίγοντάς της, αποκάλυψε ένα black & white φόρεμα με μακρύ μανίκι που αναδείκνυε εξαιρετικά τη σιλουέτα της.
Photo Credits: George Livieratos & Nikos Zotos

error: Content is protected !!