ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η σειρά “alex + HYPE” by Alexandra Katsaiti αγαπάει το plus size!

H αγαπημένη όλων μας Αλεξάνδρα Κατσαίτη σε συνεργασία με την εταιρεία HYPE παρουσίασε τη νέα της σειρά για curvy γυναίκες “alex + HYPE”, στο κεντρικό κατάστημα της HYPE στην Κηφισιά.
Οι εποχές αλλάζουν, η μόδα απευθύνεται σε όλους και τα πρότυπα διαφοροποιούνται….ευτυχώς! Το μοντέλο «copy/paste» δίνει την θέση του στην μοντέρνα και σύγχρονη τάση «dare to be different». Έτσι το plus size μπήκε εντυπωσιακά στην μόδα.
Το μονοπώλιο της μόδας σε X-SMALL είναι παρελθόν!

Αλεξάνδρα Κατσαίτη, Στέλιος Κουδουνάρης

Η διαφορετικότητα σήμερα είναι «ΗΟΤ» όχι «ΝΟΤ».
Οι καμπύλες απενοχοποιούνται, τα κορίτσια έχουν δικαίωμα στο sexy μίνι που τις κολακεύει, στο Hot στενό που τις αναδεικνύει και στα Trends που αγαπούν!

H σειρά “alex + HYPE” by Alexandra Katsaiti σε συνεργασία με την εταιρεία HYPE είναι ο απόλυτος συνδυασμός style & styling για τα σημερινά κορίτσια που είναι πιο ψηλά, πιο ανεπτυγμένα, αγαπούν την μόδα, νιώθουν άνετα με το σώμα τους στο ΧL και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή στο MAX.

Μαίρη Αυγερινοπούλου, Αλεξάνδρα Κατσαίτη

Η συλλογή “Alex + HYPE” ισορροπεί το trend με το class και συνδυάζει θηλυκότητα & δυναμισμό με παιχνιδιάρικη και τολμηρή άποψη για σύγχρονες γυναίκες με προσωπικότητα, που αγαπούν το στυλ και την μόδα και τολμούν να είναι ο εαυτός τους!

Μαρία Δεληγιαννάκη, Αλεξάνδρα Κατσαϊτη

error: Content is protected !!