ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Classy, Sassy & Bubbly: Champagne and Nails Bar στο GB Spa!

Δεν πήγα. Δεν πρόλαβα. Την εμπειρία όμως την έχω ζήσει -και όχι μία φορά- όπως και όλο το pampering που επιφυλάσσει τόσο η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων των δύο εμβληματικών ξενοδοχείων του Συντάγματος, Χριστίνα Παπαθανασίου όσο η Anne Speque GB Spa Manager , στις καλεσμένες της. Δες το Sparkling Party εδώ. Όλες οι εικόνες ήταν εκεί μπροστά μου. Από τις βελούδινες συνθέσεις των ολόφρεσκων λουλουδιών που δροσίζονταν κάτω από τον ίσκιο των επιβλητικών palm trees του GB Spa, έως τα αρώματα από τα συγκλονιστικά smoothies, τα bubbles μέσα στα κρυστάλλινα ποτήρια των beauty editors, αλλά και τις εκπληκτικές, γλυκές δημιουργίες που πάντα μας ετοιμάζει ο Arnaud Larher, είτε για να τσιμπολογάμε την ώρα της περιποίησης των νυχιών μας, είτε για να πάρουμε μαζί μας σε περίτεχνες συσκευασίες δώρου.

Αυτή την φορά λοιπόν, το GB Spa του ξενοδοχείου “Μ. Βρεταννία” και η Kure Bazaar οργάνωσαν μια μοναδική εμπειρία περιποίησης χεριών. Οι καλεσμένες του βραβευμένου GB Spa είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια διαφορετική εμπειρία manicure με τα πρωτοποριακά βερνίκια νυχιών νέας γενιάς της Kure Bazaar, δημιουργημένα κατά 90% από συστατικά φυσικής προέλευσης. Την παράσταση έκλεψε το εντυπωσιακό Champagne and Nails Bar που στήθηκε ειδικά για την εκδήλωση στο ηλιόλουστο αίθριο του GB Spa!

Χριστίνα Παπαθανασιου

Τα χρώματα της Kure Bazaar έρχονται κατευθείαν από τα διάσημα fashion shows του κόσμου στην Αθήνα και σε συνδυασμό με μια ξεχωριστή περιποίηση από τις εξειδικευμένες manicurist του GB Spa υπόσχονται υγιή άκρα και νύχια λαμπερά και ανθεκτικά όσο ποτέ! Ανακαλύψτε τα στο GB Spa του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία.

Christian David Co-Founder Kure Bazaar Χριστίνα Παπαθανασιου Θανασης Ζαχαριαδης Co-Founder/ General Manager T.A. Cosmetics Anne Speque – GB Spa Manager

Classy, Sassy & Bubbly: Champagne and Nails Bar στο GB Spa!

Αϊνόλα Τερζοπούλου

Ευρωσύνη Πολυζώη

Εύη Φέτση

Σουζάνα Κεγγίτση

Ζέτα Τσακούμη

Χαρά Σελαλμαζίδου

Αϊνόλα Τερζοπούλου, Anne Speque

credits: Studio Panoulis

error: Content is protected !!