ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Rita Ora εντυπωσίασε με custom made crystal couture δημιουργία του Vrettos Vrettakos!

Η σούπερ σταρ Rita Ora εμφανίστηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα  shows της Αυστραλίας στο Sydney Mardi Gras 2021 Gay  pride, με δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου ειδικά φτιαγμένη  για την παρουσίαση του νέου της CD. “Η custom made crystal couture δημιουργία είναι εμπνευσμένη  από την σημαία του ουράνιου τόξου της LGBT pride κοινότητας, και πρόκειται για ένα κρυστάλλινο κορσέ body  διακοσμημένο  με 120,000 χιλιάδες κρύσταλλα στο χρώμα του αμέθυστου και ίδια γάντια κεντημένα με μωβ κρύσταλλα” είπε στο Fay’s Control ο αγαπημένος σχεδιαστής που έχει ντύσει μερικές από τις μεγαλύτερες σταρ του πλανήτη. Το εντυπωσιακό  look ολοκληρώνει  ένα ζευγάρι  πανύψηλες μπότες, διακοσμημένο  με 20,000 χιλιάδες κρυστάλλους Swarovski στα χρώματα  του ουράνιου  τόξου.
Μια τεράστια φούστα από μεταξωτό κρεπ τυπωμένη  με τα μοτίβα του Gay Pride flag με ουρά τριών μέτρων σκεπάζει σαν έκπληξη την εντυπωσιακή  εμφάνιση της Ora  η οποία είναι διακοσμημένη από ζώνη-κόσμημα στις ίδιες αποχρώσεις.


Ο σχεδιαστής σε συνεργασία με τον ενδυματολόγο Διονύση Κολποδίνο, κατάφεραν για μία ακόμα φορά  να κάνουν μια μεγάλη συνεργασία  με μια από τις μεγαλύτερες ποπ σταρ του πλανήτη, συμπληρώνοντας  την λίστα με τα διεθνή ονόματα  όπου έχουν συνεργαστεί.

error: Content is protected !!