ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η premium street wear collection της «That Gorilla Brand» The Pop up Project {Exclusive}!

Η That Gorilla Brand είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει στο The Pop up Project {Exclusive} την τελευταία της collection με την ονομασία «Silverback».

Η νέα collection αποτελεί μια επιμελημένη έκδοση που καλύπτει ενδυματολογικά όλη την οικογένεια. Εμπνευσμένη από τον εμβληματικό γορίλα (Silverback Gorilla), η collection διαθέτει μια ευρεία γκάμα ρουχισμού από άνετα hoodies, διαχρονικά t-shirts και μοντέρνα joggers, με βασική χρωματική παλέτα το μαύρο, γκρι και λευκό. Όλη η συλλογή είναι φτιαγμένη από οργανικό βαμβάκι υψηλής ποιότητας και κατασκευάζεται στην Πορτογαλία.

Παράλληλα, λόγω της υψηλής ζήτησης, η TGB έχει σχεδιάσει μία παιδική συλλογή, η οποία ταιριάζει πλήρως με τη σειρά ενηλίκων σε μεγέθη κατάλληλα για ηλικίες 2 έως 13 ετών. Επιπλέον, λανσάρει για πρώτη φορά σορτς μετά από πολλά αιτήματα συνεργατών.

Η That Gorilla Brand είναι υπερήφανη για τη δημιουργία συλλογών χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας υφάσματα και συνεχίζει να διατηρεί τα εξαιρετικά πρότυπα που αγαπούν οι πελάτες της.

Παράλληλα με τη βασική της συλλογή, σε κάθε σεζόν η That Gorilla Brand συνεργάζεται με ανερχόμενους δημιουργούς μέσω της πρωτοβουλίας του διαγωνισμού «EMERGING T». Για το διαγωνισμό καλούνται νέα ταλέντα να σχεδιάσουν το εικαστικό για ένα βασικό μπλουζάκι της collection, από το οποίο το 100% των κερδών προσφέρεται στον φιλανθρωπικό οργανισμό The Gorilla Organization. Για τη φετινή συλλογή της, η TGB συνεργάστηκε με το University of East London, καλώντας τους φοιτητές μόδας να σχεδιάσουν το συγκεκριμένο βασικό κομμάτι.

Περιεκτική και μοναδική, η That Gorilla Brand έχει καταφέρει να ταιριάξει τα ανανεωμένα και μινιμαλιστικά σχέδια με την ποιότητα στην εκτέλεση. Η συλλογή Silverback είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο με τις τιμές για τους ενήλικες να ξεκινούν από τα 34,99€ στα t-shirts, 110,00€ στα hoodies και 95,00€ στα joggers.

Ολοκληρωμένη τη Συλλογή θα τη βρείτε στο The Pop up Project {Exclusive}, που θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Απριλίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′, στο εκπληκτικής αισθητικής Fondazione που στεγάζεται στη Βιβλιοθήκη Ίδρυμα Σ. Λοβέρδου, Λ. Κηφισίας 256 & Όθωνος, στη καρδιά της Κηφισιάς.

Η That Gorilla Brand έχει μία βασική αποστολή, να δημιουργήσει κάτι μεγαλύτερο από ένα fashion brand. Βασιζόμενη στη μοναδικότητα, την ποιότητα και το design πάνω από το κέρδος, ο σκοπός της είναι να δημιουργήσει ένα θετικό αντίκτυπο στον κόσμο, χωρίς να ξεχνά την σπουδαιότητα του να προσφέρεις. Εστιάζοντας στο συναρπαστικό και ευγενικό γορίλα, η TGB υιοθετεί τρία βασικά χαρακτηριστικά αυτού του πλάσματος για να εδραιώσει τρείς καθοδηγητικές αξίες στην καρδιά όλων όσων κάνει: Δύναμη, Αγάπη και Αφοσίωση. Για κάθε τεμάχιο της collection που πωλείται, η TGB δωρίζει το ποσό των 2€ στον φιλανθρωπικό οργανισμό The Gorilla Organization και κάθε σεζόν, διαθέτει το 100% του κέρδους από το EMERGING T σε αυτόν τον καταπληκτικό σκοπό, ενώ το εικαστικό του τυπώματος αλλάζει με στόχο την υποστήριξη νέων ταλέντων.

error: Content is protected !!