ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Polina Ellis σχεδιάζει τη Νέα Χρονιά με τη Δύναμη του Αετού!

Η δύναμη της γραμμής, η καθαρότητα του απέριττου και η άρρηκτη σύνδεση του κοσμήματος της Polina Ellis με την αρχαία ελληνική παράδοση, αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά με το γούρι που δημιούργησε για ένα φωτεινό 2021.

Πρόκειται για τον αετό, ένα ισχυρό σύμβολο δύναμης και ελευθερίας που ταυτόχρονα αποτελεί σημείο αναφοράς και για τη 200η επέτειο από την Επανάσταση του 1821 και τον εορτασμό της Ελληνικής Ανεξαρτησίας.

Ο αετός είναι το ιερό πουλί του Δία και κατά τον μύθο πετάει ψηλότερα από όλα τα πτηνά, κοντά στον ήλιο, χωρίς να καίγονται τα φτερά του. Το γούρι της φετινής συλλογής  «παντρεύει» αριστοτεχνικά τον αρχαίο μύθο με τον σύγχρονο συμβολισμό και έτσι, η Polina Ellis δημιούργησε ένα ιδιαίτερο βραχιόλι από ασήμι που φοριέται κάθετα στο χέρι αλλά και ως κρεμαστό, χρυσό κολιέ και σκουλαρίκια  18 kt με διαμάντια και χρυσό βραχιόλι 10 kt.
Επίσης, δημιουργεί πρωτότυπο ζευγάρι μανικετόκουμπα αλλά και έναν ασημένιο σελιδοδείκτη.

 

It’s good to know: Ο Αετός είναι Σύμβολο ελευθερίας, σωματικής και πνευματικής, μας θυμίζει την πηγή δύναμης που βρίσκεται μέσα μας, εκείνη τη δύναμη που μας επιτρέπει να ορίζουμε τον δρόμο μας  και να πετυχαίνουμε τους στόχους μας.

error: Content is protected !!